Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

AK Gençlik, Ali İsmail Korkmaz'ı hedef aldı

CHP'li Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş'ın Ali İsmail Korkmaz'ı andığı paylaşımına AKP'den çirkin bir üslupla yanıt geldi. AK Gençlik Üsküdar hesabı Dedetaş'a "Size ancak teröristler ve örgüt mensupları ilham verebilir" diye yanıt verdi. AKP'li gençlik örgütünün bu paylaşımı tepki çekti.

AK Gençlik, Ali İsmail Korkmaz'ı hedef aldı

CHP'li Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, 2013 Gezi Parkı Direnişi sırasında katledilen  Ali İsmail Korkmaz'ı sosyal medya hesabı üzerinden "Ali İsmail’in hayalleri, umutları ve adalet arayışı bizlere daima ilham verecek" ifadeleriyle andı.

Dedetaş'ın paylaşımına AKP'den Ali İsmail Korkmaz'ı hedef alan bir yanıt geldi. Üsküdar Belediye Başkanı'nın sözkonusu paylaşımı, AKP Üsküdar Gençlik Kolları tarafından "terör" ithamıyla hedef alındı.

Dedetaş'ın paylaşımı alıntılanarak yapılan ve "Eren Bülbül, Aybüke öğretmen, Necmettin Yılmaz ve daha nice şehitlerimiz için kör, sağır ve dilsiz olanlar devlete baş kaldıranlardan ilham alıyor" ifadeleri kullanılan paylaşımda CHP için de "Çünkü partinizin temelinde bu anlayış var. Size ancak teröristler ve örgüt mensupları ilham verebilir" denildi. AKP'nin söz konusu paylaşımı sosyal medyada tepki çekti.


Haber Kaynağı : 12punto

Ali İsmail Korkmaz AK Gençlik