Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,0698
Dolar
Arrow
34,2356
İngiliz Sterlini
Arrow
44,4960
Altın
Arrow
2993,0000
BIST
Arrow
8.691

AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten kan donduran cinayete ilişkin açıklama: Cezasızlık algısına müsaade etmeyeceğiz

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Fatih'te işlenen iki kadın cinayeti ve Sıla bebeğin istismara maruz kalarak hayatını kaybetmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. MYK toplantısında bu üzücü olaylara geniş yer ayırdıklarını belirten Çelik, "Cezasızlık algısına müsaade etmeyeceğiz, ne gerekiyorsa yapacağız" dedi.

AKP Sözcüsü Ömer Çelik'ten kan donduran cinayete ilişkin açıklama: Cezasızlık algısına müsaade etmeyeceğiz

AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Türkiye'nin gündemine oturan kadın cinayetlerine ilişkin açıklama yaptı. Fatih'te iki genç kadının öldürülmesi ve Sıla bebeğin istismara maruz kalarak hayatını kaybetmesine ilişkin MYK toplantısının ardından konuşan Çelik, yaşanan olayların cezasız kalmaması için mücadele edeceklerini söyledi.

Çelik, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: 

"Geçtiğimiz günlerde iki kadın cinayeti işlendi. Ayrıntılarına girmek istemiyorum son derece üzücü. Cumhurbaşkanımızı bu acı tabloya geniş bir yer ayırdı. Bu MYK toplantısında Sıla bebeğin hayatını kaybettiğini öğrendik. Fevkalade üzgünüz.

Bugün de yine cezasızlık algısının oluşmaması için geniş bir gündemimiz var. Özellikle bu MYK toplantımızda geniş bir bilgilendirme yapıldı. Kadınlarımız rahatça eve gidemeyecekleri konusundaki sitemlerini duymuyor değiliz. Kadınlarımızın güvenliği medeniyetin güvenliğidir. Bu tip çok canice eylemler söz konusu oluyor. Bu tip eylemler için ne gerekiyorsa yapacağımızı bildirmek istiyorum. 

Cezasızlık algısının oluşmasına müsaade etmeyeceğiz.

Çocuklara yönelik istismarın engellenmesi ve çocukların korunmasına ilişkin soru önergesi vererek onların korunması için çalışmaya devam edeceğiz. "



Haber Kaynağı : 12punto

AKP akp sözcüsü Ömer Çelik