Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

AKP'li yurttaş, Turgut Altınok'a Mansur Yavaş'tan örnek verdi. 'Toplasan iyi olur'

Ankara'da bir yurttaş, AKP'li olduğunu ve minibüsçülük yaptığını söyledi. Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'a Mansur Yavaş örneği vererek, AKP'li yetkililere serzenişte bulundu.

AKP'li yurttaş, Turgut Altınok'a Mansur Yavaş'tan örnek verdi. 'Toplasan iyi olur'

Sosyal medyada konuşulan görüntülerde, AKP seçmeni olduğunu ifade eden bir yurttaş, Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'a minibüsçülük ile ilgili verilen sözlerin tutulmadığı yönünde eleştiride bulundu.

Altınok, açıklamalarına devam eden yurttaşa "Seni 20 dakika dinleyemeyiz ki burada programa gideceğiz" diyerek müdahalede bulundu.

"MANSUR YAVAŞ'IN BELEDİYE BAŞKANLIĞI KONUŞULUYOR"

Katıldığı bir toplantıda Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok'a AKP'li olduğunu ve minibüsçülük yaptığını ifade eden bir yurttaş, "Minibüsçülük namına verilen sözler tutulmadı.

Onun için bugün Ankara'da Mansur Yavaş'ı konuşuyoruz. Şimdi burada senin lehine tam sonuç çıkartmamız lazım. 

Bunu nasıl yapacağız münakaşa değil de münazara yapmamız lazım. Bugün Ankara'da Mansur Yavaş'ın belediye başkanlığı konuşuluyorsa bunun sebebi Adalet ve Kalkınma Partili Bakanlar, milletvekilleri, il başkanlarıdır" diye konuştu.

"SENDEN BAŞKA BİLEN YOK MU?"

Yurttaşın "Başkanım nice Bakanlarınız, nice milletvekilleriniz nice il başkanlarınız sözler verdi. Hiçbiri minibüsçülük namına verdiği sözünü tutmadı" deyince Altınok, "Toparlarsan iyi olur. Senden başka bilen yok mu onlar da konuşsun" diye müdahalede bulundu.

Yurttaş, Altınok'un bu sözü üzerine "Sayın Başkanım, senin lehine çevirmem lazım bu işi yoksa sana iyisin hoşsun deyip 1 Nisan sabahı hezimetle kalkarsınız" yanıtını verdi. Altınok ise "Söyleyeceğini söyledin" dedi.

"SENİ 20 DAKİKA DİNLEYEMEYİZ"

Sözcü TV'de yer alan habere göre minibüsçü esnafı vatandaş susmayınca Altınok "Bir dakika, sen bir otur. Seni 20 dakika dinleyemeyiz ki burada programa gideceğiz" dedi.



Haber Kaynağı : 12punto

AKP Ankara Cumhur İttifakı esnaf ittifak Mansur Yavaş minibüs