Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Alışveriş merkezindeki intiharda yeni ayrıntılar

Yılmaz Çakır isimli bir yurttaş, Maltepe'deki Piazza Alışveriş Merkezi’nde üçüncü kattan atlayarak intihar etti. Kan donduran olayın görüntüleri sosyal medyada hızlıca yayılırken, intihar girişimine ilişkin yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Alışveriş merkezindeki intiharda yeni ayrıntılar

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Maltepe Piazza Alışveriş Merkezi’nde (AVM) yaşanan bir olay, sosyal medyada hızlıca yayıldı. Yılmaz Çakır isimli yurttaş, AVM’nin 3. katından atlayarak intihar etti.

AVM'DEKİ İNTİHAR GİRİŞİMİNDE YENİ AYRINTILAR

Çakır'ın, 'Ben açım, aç' diyerek intihara kalkıştığı öne sürüldü. Yurttaşların müdahalesi sonucu AVM'nin 3. katından düşen Çakır'ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

2014'TE İSTİKLAL CADDESİ

Yılmaz Çakır'ın, 2014 yılında İstiklal Caddesi'ndeki bir binanın çatısına çıkarak, intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Yaşanan olayda emniyet müdürü, Çakır ile 45 dakika boyunca konuşarak ikna etmişti. İfadesi alınan Çakır, borcu olduğu için intihar etmek istediğini belirtmişti.

2018'DE ORDU: 'KADİR İNANIR' İÇİN İNTİHARA KALKIŞMIŞ

Yılmaz Çakır, 2018 yılında Ordu'nun Fatsa ilçesinde, 'Kadir İnanır'ı' görmek istediğini belirterek yine intihara kalkışmış, 2 saat süren çabanın ardından intihardan vazgeçirilmişti.

Çakır, olayı şu şekilde anlatmıştı:

"İstanbul'da da intihara kalkıştım onunla görüşebilmek için fakat beni kandırarak aşağı indirdiler. 'Kadir İnanır ile görüştürüyorum' deyip beni kandırdılar. Bana memleketi Fatsa'da olduğu söylendi. Ben de hemen buraya gelmek için yardım toplaya toplaya geldim. Buraya geldim ve kendisinin burada olmadığı görünce çok üzüldüm. Ben çocuklarıma bile oynadığı filmlerdeki karakterlerin isimlerini koydum. Kendisi ile bir kez görüşmek istiyorum. Ben onun çobanı olmak istiyorum. Küçüklüğümden bu yana geliyor ona karşı hayranlığım. Kendisi ile bir kez yüz yüze görüşsem dünyanın en mutlu insanı ben olurum"


Haber Kaynağı : 12punto

alışveriş intihar Maltepe