Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Arda Turan ile Seçil Erzan arasında geçen konuşmaların tamamı ortaya çıktı: 'Hayatımız bitmiş!'

Futbol dünyasının ünlü isimlerini 44 milyon dolar tutarında dolandırdığı öne sürülen eski banka müdürü Seçil Erzan'ın yargılanması sürüyor. Hakkındaki suçlamaları reddeden Erzan'ın teknik direktör Arda Turan ile konuşma kayıtları ortaya çıktı. Turan'ın, "Seçil bizim hayatımız bitmiş. Çocuklarımızın rızkını aldın" sözleri dikkat çekti.

Arda Turan ile Seçil Erzan arasında geçen konuşmaların tamamı ortaya çıktı: 'Hayatımız bitmiş!'

Müslim Sarıyar / 12punto.com.tr

İstanbul’da özel bir bankada şube müdürlüğü yapan Seçil Erzan ile birlikte 6 sanığın, aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı iddiasıyla yargılandıkları davada geçtiğimiz gün görüldü.

Mahkeme, tutuklu 2 sanığın tahliyesine karar verdi. Mahkeme heyeti, Seçil Erzan ve Ali Yörük’ün ise tutukluluk halinin devamına hükmederek duruşma 12 Ocak 2024 tarihine erteledi.

'BU BİR FAİZ DEĞİL' DİYEREK KANDIRDI

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya Arda Turan'ın ifadeleri damga vurmuştu. Şikâyetçi sıfatıyla duruşmada ifade veren Turan, Seçil Erzan’ın kendisini sık sık arayıp bunaltması üzerine bahsettiği fona yatırması için önce 3 milyon doları elden verdiğini, Erzan’ın kendisini “Bu fona kim ne kadar yatırdıysa ona göre kazanç sağlayacak, bu bir faiz değil’ diyerek kandırdığını belirtti.

13 milyon 900 bin doları elden verdiğini, kendisinin de 6 milyon 400 bin doları geri ödediğini, kendisine banka kaşeli ve ıslak imzalı belge verdiğini belirterek, “Yıllardır çalışıp kazandığım bütün paramı emeğimi Seçil Erzan beni kandırarak yok etmiştir. Çok üzgünüm, bu olay beni çok yıprattı. Bütün birikimim bir anda gitti” ifadelerini kullandı.

Kendi ifadesiyle Erzan'a 14 milyon dolara yakın para verdiği söyleyen Turan ile sanık Seçil Erzan arasındaki telefon görüşme kayıtları mahkeme tutanağına girdi.

'HAYATIMIZ BİTMİŞ!'

Turan'ın, "Seçil bizim hayatımız bitmiş. Çocuklarımızın rızkını aldın" sözleri dikkat çekti.

Tutanaktaki 10 sayfalık o görüşmelerin tamamına 12punto ulaştı.

İşte o görüşmelerin dikkat çeken kısımları:


Haber Kaynağı : 12punto

Arda Turan 12Punto Selçuk İnan Seçil Erzan

İlgili Haberler