Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Avukat Buket Nurşah Tekışık'ın 'Boğaziçi' yalanı ortaya çıktı

Bir savcının odasında çektirdiği fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaşması üzerine hakkında soruşturma başlatılan Av. Buket Nurşah Tekışık'ın üniversite öğrenimiyle ilgili gerçek ortaya çıktı. Tekışık'ın yakın ve iş çevresine Boğaziçi Üniversitesi'nden mezun olduğunu söylediği ancak Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'ni tamamladığı öğrenildi.

Avukat Buket Nurşah Tekışık'ın 'Boğaziçi' yalanı ortaya çıktı

12punto.com.tr

Avukat Buket Nurşah Tekışık, bir savcının odasında çektirdiği fotoğrafları "Ben asla kaybetmem. Ya kazanırım, ya öğrenirim" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Tekışık'ın pozları kamuoyunda tartışma yarattı.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, avukat Buket Nurşah Tekışık hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu, söz konusu savcı hakkında da soruşturma başlatıldığını ifade etti.

Konuya dair sessizliğini bozan Tekışık, "Ben tek başına çalışan ve İstanbul’da tek başına ayakta durmaya çalışan bir kadınım. Herhangi bir hakim ile savcı ile bağlantım yok. O fotoğrafın altında paylaştığım sözde bir kitap sözü. İsteyen Google’da aratsın. O fotoğrafla bir mesajla alakası yok" açıklamasını yaptı.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENİMİYLE İLGİLİ GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Sosyal medyanın gündeminde yer alan Tekışık'ın üniversite öğrenimiyle ilgili gerçek ortaya çıktı.

Nurşah Tekışık'ın, yakın ve iş çevresine Boğaziçi Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun olduğunu söylediği ancak kendisinin Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'ni tamamladığı ortaya çıktı.

BUKET NURŞAH TEKIŞIK KİMDİR?

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nden mezun olan Buket Nurşah Tekışık, aynı zamanda Tekışık Hukuk ve Danışmanlık Şirketi'nin kurucusudur.

Tekışık'ın, Linkedin hesabında paylaştığı bilgi notunda, "İstanbul Barosu'na kayıtlı bir avukat olarak Tekışık Hukuk ve Danışmanlık adı altında avukatlık ve danışmanlık alanları başta olmak üzere konusunda uzman ekibim ile birlikte, proje tabanlı veya düzenli/sürekli olarak her türlü kurumsal ve bireysel hukuki hizmet sunmaktayız" bilgileri yer alıyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Buket Nurşah Tekışık 12Punto Hukuk Fakültesi Kıbrıs Sosyal Medya

İlgili Haberler