Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Avukat Feyza Altun o mesajları deşifre etti: 'Tarafıma savrulan tehditler..'

Avukat Feyza Altun, haklarında kara para aklama iddiaları nedeniyle MASAK'ın inceleme başlattığı Dilan Polat ve Engin Polat çifti tarafından sahte hesaplar aracılığıyla tehdit aldığını iddia etti.

Avukat Feyza Altun o mesajları deşifre etti: 'Tarafıma savrulan tehditler..'

Haklarında kara para aklama iddialarının ardından MASAK'ın şirketlerini incelemeye başladığı ve mal varlıklarına el konulan Dilan Polat ve Engin Polat cephesinde yeni bir gelişme daha yaşandı.

Avukat Feyza Altun, gazeteci Erk Acarer'in yayınına katılarak, hakkında 4 ayrı soruşturma yürütülen Polat ailesi tarafından mesaj yoluyla tehdit edildiğini iddia etti. 

Altun, sosyal medya hesabından aldığı tehdit mesajlarını da paylaşarak, ''Hesabı 'aileden birinin' kullandığına emin oldum'' dedi.

Feyza Altun kendisine yöneltilen mesajlarda geçen ifadeleri şöyle özetledi:

''Bana 'Yakından izliyoruz seni, ne yaptığını biliyoruz. 10 kişilik listenin başındasın' dediler. Ben de 'Gelin vurun, en fazla onu yapabilirsiniz' dedim''

''O MESAJI ATINCA DELİRDİ''

Altun, ''Bu mesajları atan kişi, adım kadar eminim aileden biri. Mesajlaşmada sansürlediğim yeri görüyorsun. Kimsenin özel hayatı beni  ilgilendirmez ama benim çocuğuma laf ettiği için ben de (Polat cephesiyle alakalı) özel bir şey yazdım. Delirdi onu yazınca. Orada emin oldum, aileden biri" şeklinde konuştu.

Altun ayrıca "Sosyal medyacım araştırdı, bu hesap 2021 yılında açılmış. 2 kere isim değiştirmiş. Hesabın ilk ismi; 'siladogufan'. E-mailini de buldum. Avukatım suç duyurusunda bulundu. Ben bunu bulacağım. Bu arada, VPN kullanıyor. VPN de Gürcistan gösteriyor. Gürcistan olması da çok manidar" ifadelerine yer verdi.

''SORUMLUSU POLATGİLLER''

Erk Acarer'in yayınında paylaşılan mesajları, kendi sosyal medya hesabında da paylaşan avukat açıklamada, "@wone_siberbacsks isimli hesaptan Polatgiller adına tarafıma savrulan tehditler… İzleniyormuşum, sesimi kesmessem sesim kesilecekmiş, ne yaptığımı biliyorlarmış shss evde oturuyorum bunu öğrenmekte zorlanmamışlardır adliyeye falan gidiyorum. Bütün kamuoyuna duyuruyorum ayağım takılsa sorumlusu Polatgillerdir. Gelin kesin bakalım sesimi nasıl keseceksiniz." sözlerini sarf etti.


Haber Kaynağı : 12punto

Dilan Polat Feyza Altun tehdit MASAK Kara Para

İlgili Haberler