Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bakırköy Sahil-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı yarın açılıyor!

İstanbul'a yeni bir metro hattı daha kazandırılıyor! Bakırköy Sahil-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı yarın hizmete açılıyor.

Bakırköy Sahil-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı yarın açılıyor!

Yarın Bakırköy Sahil-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nın açılışı yapılacak.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yarın açılacak olan Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı, 8,4 kilometre uzunluğunda ve 7 istasyona sahip. Toplam 105 bin metrekare kapalı alana sahip 7 istasyon ve çevre düzenlemesi ile peyzaj işlerini tamamladık" dedi.

Uraloğlu, yarın Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla gerçekleştirilecek Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Metro Hattı'nda incelemelerde bulunacak ve Bakırköy Sahil İstasyonu'nda hatla ilgili açıklamalarda bulunacak.

Açılışla birlikte İstanbul'un toplam raylı sistem ağının 348 kilometreye ulaşacağını belirten Uraloğlu, bu yılın ilk çeyreği içinde, Bakırköy Sahil-Bahçelievler-Güngören-Bağcılar Kirazlı Hattı'nın ardından Halkalı-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın Arnavutköy-İstanbul Havalimanı arasındaki 14 kilometrelik bölümünü tamamlayarak açmayı planladıklarını belirtti.


Haber Kaynağı : 12punto

Abdulkadir Uraloğlu Recep Tayyip Erdoğan