Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bakırköy'deki TIR kazasının görüntüleri ve sürücünün ayrıntılı ifadesi ortaya çıktı!

İstanbul Bakırköy'de dün üst geçide çarparak devrilen ve 4 kişinin öldüğü TIR kazası olayının görüntüleri ortaya çıktı. Olay sonrası gözaltına alınan sürücünün ayrıntılı ifadesi ortaya çıktı. Adliyeye sevk edilen sürücü Mehmet F. yolu daha önce de kullandığını ve sorunsuz geçtiğini, kavşakta bulunan 4 metre üstü araçlara mecburi yön tabelasını gördüğünü belirterek “3.80 metre olduğu için mecburi istikameti kullanmadım” dedi.

Bakırköy'deki TIR kazasının görüntüleri ve sürücünün ayrıntılı ifadesi ortaya çıktı!

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Bakırköy Rauf Orbay Caddesi'nde dün akşam meydana gelen kazada Mehmet F.'nin kullandığı 34 ER 260 plakalı kağıt malzeme yüklü TIR, Marmaray üst geçidine çarparak 34 TY 3045 plakalı otomobilin üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan sürücü Recep Aytekin (45) ile Sultan Aytekin (44), Güler Rukiye Aytekin (67) ve Merve Aytekin (16) hayatını kaybetti.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI: NASIL OLDU ANLAMADIM

Gözaltına alınan TIR sürücüsü Mehmet F. emniyetteki işlemlerinin ardından bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. TIR sürücüsü Mehmet F.'nin polise verdiği verdiği  ifadesinde, "Avcılar Ambarlı limanına doğru seyir halindeydim. Bu yolu daha öncede kullandım ve sorunsuz geçmiştim. Kavşakta 4 metre üstü araçlara mecburi yön tabelasını gördüm ancak aracım 3.80 metne olduğu için mecburi istikameti kullanmadım. Olay nasıl meydana geldi anlamadım” dedi

OLAY ANINA AİT GÖRÜNTÜLER 

Olayla ilgili yapılan çalışmalarda olay öncesine ve olay sonrasına ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde TIR aracı, sağ şeritten ilerlediği görülüyor. Şüpheli sürücü emniyetteki işlemlerinin ardından taksirle öldürme suçundan adliyeye sevk edildi.

 


Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar

Mehmet F. Bakırköy TIR kazası Recep Aytekin Sultan Aytekin Merve Aytekin