Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Bayramda kargolar çalışıyor mu? Arefe günü kargolar açık mı? Bayramda Yurtiçi kargo açık mı?

10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak olan Ramazan Bayramı 12 Nisan 2024 tarihinde sona erecek. Peki bayramda kargolar çalışacak mı? Ramazan Bayramı'nda Yurtiçi Kargo açık mı? İşte ayrıntılar...

Bayramda kargolar çalışıyor mu? Arefe günü kargolar açık mı? Bayramda Yurtiçi kargo açık mı?

Ramazan Bayramı bu yıl 10 Nisan 2024 Çarşamba günü başlayacak ve 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erecek. 

Ancak Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bayram tatilinin kamuda çalışanlar için; 6 Nisan Cumartesi günü başlayıp 14 Nisan Pazar günü sona ereceğini açıkladı. Böylece kamu personelleri için bayram tatili 9 gün olacak. 

BAYRAMDA KARGOLAR AÇIK MI? BAYRAMDA HANGİ KARGO ŞİRKETİ AÇIK?

Peki bu süre zarfında kargolar açık mı? Yurtiçi Kargo, MNG Kargo, Aras Kargo, Amazon Kolay Gelsin, Scotty, Sendeo kargo çalışacak mı? İşte ayrıntılar..

Ramazan Bayramı özel sektörde yalnızca resmi olarak bayram kabul edilen günleri kapsıyor. Bu nedenle 2024 Ramazan Bayramı'nda kargo şirketlerinin kapalı olması onun dışında kalan günlerde ise açık olması bekleniyor.

AREFE GÜNÜ KARGOLAR AÇIK MI?

Arefe günü kargo şirketlerin geçtiğimiz bayramda yarım gün çalışmıştı. Bu nedenle kargo şirketlerinin en geç saat 14.00'e kadar çalışması bekleniyor. Ancak Arefe günü verilen kargolar teslim edilemiyor.

PTT KARGO AÇIK MI?

PTT Kargo bir kamu kurumu olduğu için 9 günlük bayram tatili nedeniyle tatil olabilir. Ancak konuya ilişkin açıklamayı bayrama kısa bir süre kala PTT resmi hesabından yapıyor. 


Haber Kaynağı : 12punto

kargo Ramazan Bayramı Yurtiçi Kargo Arefe günü Aras Kargo