Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye 'şikeci' diyen AKP'liye Küçük'ten tepki. 'Ters teper'

Trabzonspor ve Fenerbahçe maçındaki olayların ardından konuşan AKP Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri için 'şikeci' ifadesini kullanmıştı. AKP'ye yakınlığıyla bilinen Cem Küçük, 'şikeci' çıkışına tepki gösterdi.

Beşiktaş ve Fenerbahçe'ye 'şikeci' diyen AKP'liye Küçük'ten tepki. 'Ters teper'

Trendyol Süper Lig'de geçtiğimiz hafta oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi, maçın bitiş düdüğüyle birlikte büyük bir skandala dönüşmüştü.

Sahaya atlayan taraftarların yarattığı karışıklık istenmeyen görüntüler ortaya çıkarken, Trabzonspor yönetimi ve şehrin önde gelenleri tarafından düzenlenen basın toplantısında, milyonların tepkisini çeken sözler sarf edildi.

AKP'NİN ADAYINDAN 'ŞİKECİ' ÇIKIŞI

Toplantıda maç sonrası olaylara dair yorumda bulunan AKP'nin 31 Mart'ta Trabzon Büyükşehir Belediyesi için aday gösterdiği Ahmet Metin Genç, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri için 'şikeci' ifadesini kullandı.

Söz konusu açıklamaya, iki kulübün de milyonlarca taraftarı sert karşılık verirken, kulüplerden de kullanılan ifadelere yönelik büyük tepki içeren karşılıklar geldi.

YANDAŞ GAZETECİ DE TEPKİ GÖSTERDİ

Cem Küçük, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Fenerbahçe ve Beşiktaş’a şikeci diyeceksin. Üstelik tüm mahkemeler bitmiş ve iki takım da temize çıkmışken. Sonra bu takımların taraftarlarından oy isteyeceksin. AK Parti Trabzon’da bu söylemle oy alır ama ülke genelinde ters teper." ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

aday AK Parti AKP basın toplantısı Beşiktaş cem küçük Derbi Fenerbahçe mahkeme Süper Lig Taraftar Trendyol Süper Lig Trabzonspor