Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Burcu Köksal'dan yeni açıklama: HÜDA-PAR'ı da ekledi

CHP Afyonkarahisar Belediyesi Başkan Adayı Burcu Köksal açıklamalarına bir yenisini daha ekledi. Köksal, X hesabı üzerinden yaptığı açıklamada bu kez HÜDA-PAR'ı da dahil ederek, "Belediye Başkanı olduğumda belediyeyi DEM ve HÜDA-PAR ile yönetmeyeceğim" dedi.

Burcu Köksal'dan yeni açıklama: HÜDA-PAR'ı da ekledi

CHP Afyonkarahisar Belediyesi Başkan Adayı Burcu Köksal geçtiğimiz günlerde  CHP lideri Özgür Özel’in de katıldığı seçim koordinasyon merkezinin açılışının öncesinde "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç her siyasi partiye açık olacak" diye konuşmuştu.

Uşak'ta konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel “Sürçülisan yaşandı” derken, TV100’den Barış Yarkadaş’a konuşan Burcu Köksal "Ben bir dil sürçmesi sonucu değil, verdiğim söz üzerine konuştum" ifadelerini kullanmıştı.

Köksal, konuşmasının arkasında durarak ifadelerine X hesabı üzerinden yenilerini ekledi. Köksal sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Seçim süreci boyunca söylediğim gibi AKP’nin yalanlarına iftiralarına montaj videolarına karşı söylemim nettir. Belediye Başkanı olduğumda belediyeyi DEM ve HÜDA-PAR ile yönetmeyeceğim.

Belediye başkanı olduğumda belediyenin kapısı etnik kökeni, mezhebi ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyetine vatandaşlık bağı ile bağlı olan bu ülkeyi seven bu ülkenin birlik bütünlüğünü savunan herkese ardına kadar açık olacaktır"



Haber Kaynağı : 12punto

Afyonkarahisar Burcu Köksal DEM Parti