Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Buzlar eridi: Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu yemekte buluşacak

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önümüzdeki günlerde Ankara’da görüşecekleri, birlikte yemek yiyecekleri öğrenildi. Kılıçdaroğlu ile görüşme talebini CHP milletvekili Deniz Demir'e ileten İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'ndan olumlu geri dönüş aldı.

Buzlar eridi: Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu yemekte buluşacak

12punto HABER MERKEZİ

CHP 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun önümüzdeki günlerde Ankara’da bir araya gelecekleri öğrenildi.

Kurultay sürecinin ardından ikili arasında başlayan kırgınlık 'hançerleme' söylemiyle daha da alevlenmişti. Kılıçdaroğlu'nun İmamoğlu'nun telefonlarına karşılık vermediği kamuoyuna yansımıştı.

İkili arasındaki gerginliğin nereye gideceği tartışılırken Kılıçdaroğlu'na yakınlığıyla bilinen Ankara Milletvekili Deniz Demir, İmamoğlu'na bir ziyaret gerçekleştirdi. İmamoğlu, Kılıçdaroğlu ile yemekte buluşmak istediğini Deniz Demir'e iletti. İmamoğlu'nun talebini Kılıçdaroğlu'na ileten Deniz Demir olumlu geri dönüş aldı.

'GENEL BAŞKAN BAŞIMIZIN TACIDIR'

İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun görüşme iddialarını sormak için aradığımız Deniz Demir, 12punto'ya görüşmeyi doğrulayarak şunları söyledi:

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundum. Ziyarette konu sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na gelince kendisiyle görüşmek istediğini söyledi. Ankara'da bir yemekte bir araya gelmek istediği talebini sayın Kılıçdaroğlu'na ilettim. O da olumlu karşıladı. Önümüzdeki süreçte Ankara'da bir araya gelerek yemek yiyecekler” dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

Kemal Kılıçdaroğlu Ekrem İmamoğlu Deniz Demir