Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,6401
Dolar
Arrow
34,2639
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8812
Altın
Arrow
2911,0000
BIST
Arrow
9.044

Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün açılıyor: Demir bariyerli önlem

Münevver Karabulut’un katili Cem Garipoğlu cezaevinden firar mi etti? Yoksa intihar mı etti? Tüm bu soru işaretleri bugün son bulacak. Cem Garıpoğlu’nun mezarı bugün açılıyor.

Cem Garipoğlu'nun mezarı bugün açılıyor: Demir bariyerli önlem

Münevver Karabulut'u öldüren Cem Garipoğlu'nun Üsküdar'da bulunan ve bugün açılacak olan mezarına polis ekipleri tarafından demir bariyerli önlem alındı.

Münevver Karabulut 2009 yılında Bahçeşehir’de bulunan bir villada Cem Garipoğlu tarafından öldürülmüştü. 

Garipoğlu 10 Ekim 2014 tarihinde ise kaldığı hücrede ölü bulunmuştu. Ölen kişinin Cem Garipoğlu olup olmadığı yönündeki iddialar üzerine Karabulut ailesi avukatları aracılığıyla fethi kabir işlemi yapılmasını talep etmişti. 

Talebi kabul eden Silivri Cumhuriyet Başsavcılığı, Cem Garipoğlu’nun mezarının açılması için Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na talimat yazdı. Savcılık, Üsküdar'da bulunan Karacaahmet mezarlığındaki kabrin 3 Ekim Perşembe günü saat 11.00'de açılmasına karar verdi. Garipoğlu’nun cesedinden alınacak kemik örnekleri ile kimlik eşleşmesi yapılacak.

Garipoğlu’nun mezarı bugün (3 Ekim) 11.00’de savcı ve avukatlar aracılığıyla açılması beklenirken, sabah saatlerinde polis ekipleri, çevik kuvvet ekipleri ve güvenlik ekipleri mezarlık önünde bariyerli önlem aldı.


Haber Kaynağı : İHA

Cem Garipoğlu fethi kabir Münevver Karabulut Polis Üsküdar Savcılık