Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8932
Dolar
Arrow
34,0808
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9061
Altın
Arrow
2816,0000
BIST
Arrow
9.758

Cem Küçük, Narin Güran'ın katili için isim verdi: 'Gerisini devlet anlatır, ben anlatamam...'

İktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Cem Küçük, Diyarbakır’da vahşice katledilen Narin Güran’ı abisinin öldürdüğünü öne sürdü. Yetkililerden bilgi aldığını söyleyen Küçük, "19 yaşındaki abi Enes Güran, bir şey yaparken Narin kızımız onu görüyor. Bunu başkalarına söyler diye Enes onu boğazlıyor" ifadelerini kullandı.

Cem Küçük, Narin Güran'ın katili için isim verdi: 'Gerisini devlet anlatır, ben anlatamam...'

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolduğu iddia edilen ve 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetine ilişkin soruşturma devam ediyor.

Türkiye’nin gündemine oturan cinayet davasında, aralarında Narin’in annesi, abisi ve amcasının da bulunduğu 11 kişi tutuklandı.

Gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri kamuoyuna yansımaya devam ederken, iktidara yakınlığıyla bilinen gazeteci Cem Küçük, soruşturmaya ilişkin çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

"GERİSİNİ DEVLET ANLATIR, BEN ANLATAMAM"

Küçük, Narin'i, abisi Enes Güran'ın öldürdüğünü iddia ederek, şunları söyledi:

"19 yaşındaki abi Enes Güran, bir şey yaparken (o kadarını söyleyeyim, gerisini devlet anlatır, ben anlatamam) Narin kızımız onu görüyor. Bunu başkalarına söyler diye Enes onu boğazlıyor. O arada tırnak izleri, morarma... Enes'in de yüzünde, boynunda vs tırnak izleri var, Narin'in de yüzünde boğulma izleri, tırnak izleri var. O arada o ölüyor."

"ANNESİ GÖRÜYOR, MÜDAHALE ETMİYOR"

Cinayeti Narin'in annesi Yüksel Güran'ın da gördüğünü iddia eden Küçük, şöyle devam etti:

"Savcılar şöyle bir muallaktalar, bu net bir bilgi; anne yardım etti mi, yoksa sadece kızın ölümünü mü gördü? Bu bilinmiyor net olarak. Savcılardan biri annenin yardım ettiğini, diğeri de yardım etmediğini ama 'Madem bu işi gördü, ölsün' diyerek göz yumduğunu düşünüyor."


Haber Kaynağı : 12punto

cem küçük Enes Güran Narin Güran narin güran cinayeti