Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Cemil Tugay vaadini gerçekleştirdi! İzmir'de Halk Ekmek 5 TL’ye düştü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, seçim öncesi verdiği ekmek fiyatı indirim sözünü tuttu.

Cemil Tugay vaadini gerçekleştirdi! İzmir'de Halk Ekmek 5 TL’ye düştü

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın, seçim sürecinde verdiği ekmek fiyatı indirimi vaadini yerine getirdi. Bayram tatili sonrasında verdiği ilk talimatla, Halk Ekmek ürünlerindeki fiyatı 7 TL’den 5 TL’ye düşürdü.

BirGün'de yer alan haberde 31 Mart yerel seçimleri öncesinde vaat edilen fiyat indiriminin, İzmir Büyükşehir Belediyesi Grand Plaza Gıda Turizm A.Ş. bünyesindeki Halk Ekmek Fabrikası tarafından uygulanacağı ve 16 Nisan Salı gününden itibaren İzmirlilerin 5 TL’ye ekmek alabilecekleri belirtildi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın açıklamaları şöyle:

“Ülkemizde yaşanan ekonomik zorluklar alım gücünü azalttı ve vatandaşlarımızı maddi olarak sıkıntıya düşürdü. Bu zorlukları bir nebze olsun azaltarak bütçeleri rahatlatmak ve sofraların vazgeçilmezi ekmeği almakta zorlanan vatandaşımıza kolaylık sağlamak üzere Halk Ekmek’te fiyatları geri çektik. Günlük olarak üretilecek 120 bin ekmek, yarın sabahın ilk sevkiyatlarıyla kentimizin 93 noktasında faaliyet gösteren büfelerimizde 5 TL olarak satışa sunulacak. Bu zor günleri beraber atlatacak, her konuda halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”


Haber Kaynağı : 12punto

31 Mart Yerel Seçimleri Cemil Tugay İzmir