Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

CHP'den Bursa için müşahit çağrısı

CHP Bursa’da oy kullanacak seçmenlere müşahitlik çağrısı yaptı. CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, "Gülümsemeye çok az kaldı" ifadelerini kullanarak seçmenleri oy kullandığı sandıklara çağırdı.

CHP'den Bursa için müşahit çağrısı

Yeşiltaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Değerli Bursalılar, Gülümsemeye çok az kaldı. Sizleri sandık görevlilerimize destek amacıyla oy kullandığınız sandıkta saat 16.30'dan itibaren müşahit olarak görev yapmaya davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

CHP Bursa İl Başkanı, oylama esnasında şehirde tutanakların oylar sayılmadan önce imzalatılmaya çalışıldığını ifade ederek bazı sandık kurulu başkanlarına tepki göstermişti.

"BOŞ TUTANAKLARI İMZALATMAYA ÇALIŞIYOR”

ArtıGerçek'te yer alan habere göre, boş tutanakların imzalatılmaya çalışıldığına dair sandık görevlilerinden bilgiler aldıklarını hatırlatan Yeşiltaş, "Bazı sandık kurulu başkanları boş tutanakları sandık görevlilerine imzalatmaya çalışıyor.

Sandık kurulu görevlilerimiz ve müşahitlerimiz bu usulsüzlükle ilgili erken imza vermeyip, itirazda bulunarak tutanak tutuyor" demişti.

“Okul sorumlularımız ve sandık görevlilerimiz bu konuda eğitimli oldukları için boş tutanakları imzalamıyor” diyen Yeşiltaş, “Ancak diğer partilerin sandık görevlilerinin imzaladığının bilgilerini alıyoruz. Okul sorumlularımız ve avukatlarımız itirazlarını yaptı" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto