Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Cübbeli Ahmet’in sandığından CHP çıktı

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün oy kullandığı sandıktan CHP birinci çıktı. Ünlü, yerel seçimlerden önce paylaştığı videoda Cumhur İttifakı dışındaki partilere oy vermenin caiz olmadığını söylemişti.

Cübbeli Ahmet’in sandığından CHP çıktı

Seçimlerden kısa bir süre önce İsmailağa cemaati ile ilişiği kesilen, kamuoyunda "Cübbeli Ahmet " olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün sandığından CHP çıktı.

İsmailağa Cemaati'nden ihraç edilen ve kamuyounda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 31 Mart Yerel Seçimleri'nden önce yayınladığı bir videoda Yeniden Refah Partisi ve Saadet Partisi'ne oy verenlerin günaha gireceğini öne sürmüştü.

Ancak Cübbeli’nin oy kullandığı İçerenköy Hasan Leyli Ortaokulu’nda 1104 numaralı sandığın büyükşehir sonuçları şöyle oldu:

CHP: 130 AKP: 104 YRP: 8 DEM: 1 İyi Parti: 4 MHP: 0

İlçe belediye başkanlığı seçimlerinde de CHP, AKP’ye fark attı.

Sözcü yazarı İsmail Saymaz, bugünkü köşesinde konuya ilişkin olarak, “Bu sonuç Ataşehirlilerin Cübbeli’nin fetvasına kulak asmadığını gösteriyor. Zaten Cübbeli’nin duasının Allah tarafından da kabul görmediği aşikar” değerlendirmesinde bulundu.


Haber Kaynağı : 12punto

Ahmet Mahmut Ünlü 31 Mart Yerel Seçimleri Cübbeli Ahmet İsmail Saymaz İsmailağa Cemaati Yeniden Refah Partisi yerel seçim Saadet Partisi