Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan KAAN açıklaması: 'F-16 gibi'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar mitinginde konuştu. CHP'yi sert sözlerle eleştiren Erdoğan, CHP'lilere de, 'Allah sabır versin' dedi. Erdoğan ayrıca milli muharip uçak KAAN için, "F-16 gibi" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan KAAN açıklaması: 'F-16 gibi'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar Zafer Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

"AFYON'UN FARKINI GÖSTERECEĞİNE İNANIYORUM"

"Kocatepe'de destan yazan Afyon için ne söylesek eksik kalır. Mayıs ayında yapılan seçimlerde yüzde 64 gibi rekor bir oyla bize destek olduğunuz için her birinize şükranlarıma sunuyorum. Biz partimizi kuraraken Afyonkarahisar'dan yola çıktık. Bugüne kadar girdiğimiz her seçimde sizlerin güçlü desteğini hep yanımızda hissettik. Önümüze çıkan engelleri sizlerle birlikte aştık. Demokrasimizi vesayetçilere karşı sizlerle birlikte koruduk. Şimdi önümüzde 31 Mart seçimleri var. Kaldı 38 gün. Tıpkı 14-28 Mayıs seçimlerinde olduğu gibi yine çok kritik tercihlerde bulunacağız. Afyon'un yine farkını göstereceğine inanıyorum.

Milli Mücadeleyi nasıl cumhuriyet ile taçlandırdıysak Türkiye Yüzyılını da yapılan seçimlerle dünyaya ilan ediyoruz. Türkiye Yüzyılı adını verdiğimiz cumhuriyetimizin ikinci asrı, milletimizi hak ettiği yere çıkarmanın asrı olacaktır. Türkiye Yüzyılı bayrağını her alanda yükseltirken şehirlerimizin de buna ayak uydurmasını sağlayacağız. 

"ALLAH CHP'Lİ KARDEŞLERİMİZE SABIR VERSİN"

Muhalefetin ne bizim gibi güçlü bir tecrübesi ne de ortaya koyabilecek geniş vizyonları var. Parti içi iktidar kavgalarından başka hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar. Belediye başkan adaylarını vatandaşa değil yapay zekaya soruyorlar. Yapay zeka kimi uygun görürse bu acemiler de milletin karşısına "İşte adayımız" diyerek onu çıkarıyorlar. Allah CHP'li kardeşlerimize sabır versin. Şehirlerimizin sıkıntılarını giderecek tek bir önerileri yok. Utanmadan millete adaylarımıza tıpış tıpış oy vereceksiniz diyorlar. Adaylarını bile ellerine yüzlerine bulaştırmadan belirleyemeyenlerden ne partilerine ne millete hayır gelir. Sırf şahsi kariyerleri için bölücü örgütün uzantılarıyla DEM'lenmeyi tercih ettiler.

31 MART MESAJI

31 Mart'ta milletin tokatını yemekten kurtulamayacaklar. AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak rakiplerimizin bu içler acısına bakıp da asla rehavete kapılmıyoruz. Bilakis bu tablo bizim sorumluluğumuzu daha da artırıyor. Milletimizin huzuruna çıkaracağımız başkan adaylarımızda da hassasiyetle hareket ettik. Türkiye, bir önceki seçimlerde her konuda atıp tutan verdiği sözleri inkar eden zübük siyasetçi tiplerini gördü tanıdı. Belediyelerde de şehrine yıllar kaybettiren başkanlar oldu. Hükümet olarak elinde projesi olan belediyeleri bakanlıklarımız aracılığıyla destekleriz.

KAAN AÇIKLAMASI

Milli muharip uçağımız KAAN bu sabah ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. Yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Şu anda KAAN'ı görüyorsunuz değil mi? Daha neler gelecek neler."

Erdoğan KAAN için ayrıca aynı "F-16 gibi" ifadesini kullandı.

"F-16 HİÇ YAKLAŞAMAZ"

KAAN’ın vuruş gücüne dikkat çeken TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil daha önce yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

“Radarı ve füzesiyle 200-300 km’den vuruyor. Rafale gelirse götürüverirsin. F-16 hiç yaklaşamaz. Blok 70 dahil. F-15, F-18, Su-35’ler out.”

Kotil ayrıca KAAN’ın mevcuttaki savaş uçaklarının çok ötesinde olduğunu söylemişti.


Haber Kaynağı : 12punto

Afyonkarahisar Erdoğan KAAN tusaş