Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a 70 güllü kutlama

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP seçim koordinasyon toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin doğum günü için kendisine 70 gül gönderdiğini ve Cumhur İttifakı'nın önemini vurguladı.

Devlet Bahçeli'den Erdoğan'a 70 güllü kutlama

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP seçim koordinasyon toplantısında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, AKP Genel Merkezi'nde gazetecilere yaptığı açıklamada, doğum günü nedeniyle MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine 70 gül gönderdiğini belirtti. Erdoğan, "Devlet Bey, yaşım kadar güller gönderdi" dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Yeniden Refah Partisi'nin tavrını biliyorsunuz; birçok yerde Cumhur İttifakı ile hareket etmeyi düşünmüyorlar. Milletvekili seçimlerindeki durumları kopmuş vaziyette. Yerel seçimlerde ise Yeniden Refah olarak birçok yerde aday gösterdiler.

Milleti kandırmaya çalışanlar, yine meydanlarda görünüyorlar. Türkiye özgür ve demokratik bir ülkedir. İsteyen istediği partide siyaset yapma hakkına sahiptir. Yolunu ayırıp başka partiye gidenlerin yeri artık orasıdır. 'Seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım' diyen sirk cambazlarına prim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye döneceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın.

Geçmişte AK Parti'de bulunup, hangi sebeple olursa olsun başka partiye gidenler için de aynısı geçerlidir. AK Parti, şahısların değil bir davanın, bir ülkünün, hizmet uğruna adanmışlığın partisidir. Kim bu kadim davaya hizmet ediyorsa başımızın üstünde yeri vardır. Korsan siyaset yapmaya kalkanlara eyvallah etmeyiz. Partimizde görevler, bayrak yarışındaki etaplar gibidir. 3 dönem kuralı başta olmak üzere parti ilkelerini bu sebeple getirdik. Genel başkan olarak tasarruf yetkilerim var, o ayrı; ama istediğimiz zaman istediğimiz şekilde har vurup harman savurmak yok. Geçmişte görev alanların yeniden görev almasının önünde bir engel yoktur. Türk siyasetine getirdiğimiz en büyük yenilik, kendine başka yol çizenlere biz sadece üzülür, yolun açık olsun deriz.

Cumhur İttifakı'nın tarihimizde eşi benzeri yoktur. Sayın Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'nın kurulmasındaki emeğini bilhassa ifade etmek istiyorum. Cumhur İttifakı olarak ayrı adaylarla seçime gidiyoruz. MHP adaylarının olduğu yerlerde AK Parti teşkilatlarının da aynı azimle çalışacağından şüphe duymuyorum. 31 Mart akşamı coşku ile kutlayacağımız seçim zaferi konusunda sizlere güveniyorum. Sizlere inanıyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun."


Haber Kaynağı : 12punto

Cumhur İttifakı Devlet Bahçeli doğum günü Recep Tayyip Erdoğan