Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Diken'i öldürdüğü yere baldızını gömmüş! Zeynep'i soranlara ablası: 'Hamile olduğu için gitti' demiş

Antalya Konyaaltı'nda yaşayan ve 20 Aralıktan beri kayıp olarak aranan 32 yaşındaki moto kurye Ali Diken'i arkadaşı Zeynel Boyacı öldürdüğünü itiraf etti. Antalya Asayiş Şube Müdürlüğünde sorgusu süren Diken bugün cesedi gömdüğü yeri polise gösterdi. Diken'i gömdüğü 30-40 metre uzaklıkta bir de battaniyeye sarılı kadın cesedi bulundu. Bu kadının da ağustos ayından beri kayıp olan baldızı Zeynep Ece Aksay'a ait olduğu belirlendi. Boyacı'nın gözaltına alınan karısı İlknur Boyacı ise kardeşi Zeynep'i soranlara, "Hamile olduğu için gitti" dediği bu nedenle de ailesinin fazla üzerinde durmadığı öğrenildi.

Diken'i öldürdüğü yere baldızını gömmüş! Zeynep'i soranlara ablası: 'Hamile olduğu için gitti' demiş

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Antalya Konyaaltı'nda yaşayan ve 20 Aralık tarihinden beri kayıp olarak aranan motokurye Ali Diken'in ailesi Müge Anlı'ya katılmıştı. Diken aranırken en son görüştüğü iki arkadaşından biri olan Zeynel Boyacı'nın Ali Diken'in kaybolmasıyla bağlantısı olabileceği ve şüphelerin kendisinde olduğu programda belirtildi.

En yakın arkadaşı olduğunu belirttiği Ali Diken'le ilgili yaptığı açıklamalar ise yalan olduğu ortaya çıkınca şüphenin odağındaki Zeynel Boyacı, kaldığı otelden kaçarak Yalova'da feribota bindiği sırada gözaltına alınarak Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Boyacı, "Bana ağır küfür etti o nedenle döverek öldürdüm ve gömdüm" dedi.

DİKENİ GÖMDÜĞÜ YERDE ÖLDÜRDÜĞÜ BALDIZINI DA GÖMMÜŞ

Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Zeynel Boyacı'ya dün Kundu Mahallesi'nde yer gösterme yaptırdı. Ali Diken'i gömdüğü yeri gösteren Boyacı, baldızını da öldürüp gömdüğü yeri de gösterdi.

Battaniyeye sarılı baldız Zeynep Ece Aksay ve Ali Diken'in cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

HAMİLE OLDUĞU İÇİN GİTTİ

Zeynel Boyacı'yla birlikte gözaltına alınan eşi İlknur Boyacı'da ailesinin Zeynep'i sorduğunda, "Hamile kalmış. Bu nedenle kaçtı" dedi.

Ailesinin yanında telefonu olmayan Zeynep Ece Aksay'ı daha sonraları sorduğunda ise, "Beni telefonla aradı. Gizli numaraydı. Ben iyiyim merak etmeyin. Bir süre sonra gelecem" diyerek ailesine yalan söylediği öğrenildi.

Antalya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde gözaltında bulunan Zeynel Boyacı ve eşi İlknur Boyacı'nın sorgusu sürüyor.


Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar

Ali Diken Antalya motokurye Müge Anlı Zeynel Boyacı Zeynep Ece Aksay