Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Dolandırıcılar tekrar randevu alınca yakalandı

İstanbul Çatalca'da bir kadın arsasını satışa çıkardı. 9 milyon karşılığında anlaştıkları 3 kişiyle tapu müdürlüğünde buluştu. 110 bin TL kaparo alan şüpheliler arsayı üzerlerine aldıktan sonra paranın kalanını ödemeden kaçtılar. Tapu dairesine bir gün sonra başka bir işlem için tekrar gelen 3 şüpheli Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli serbest bırakıldı.

Dolandırıcılar tekrar randevu alınca yakalandı

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Çatalca'da F.Ç adlı kadın kendisine ait arsayı satışa çıkardı. Kısa sürede kendisiyle irtibata geçen kişilerle 9 milyon TL karşılığında anlaştı. Şüpheliler 110 bin TL kaparoyu F.Ç'nin hesabına aktardı. 

SATIŞ DEVROLDU PARAYI ÖDEMEDEN KAÇTILAR

F.Ç'yle tapu müdürlüğünde buluşan H.Ö.T, M.A ve C.B adlı kadın, tapu devir işlemini yaptıktan sonra kalan parayı ödemeyerek kaçtılar.

 

TAPU DAİRESİNE TEKRAR GELİNCE YAKALANDILAR

F.Ç'nin Çatalca İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne başvurarak dolandırıldığını belirtmesinin ardından Asayiş Büro Amirliği ekipleri tapu dairesinde bulunan güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Bu sırada tapu müdürlüğü görevlileri şüphelilerin tekrar randevu aldıklarını polise bildirdi.

Tapu müdürlüğünde pusu atan Çatalca Asayiş Büro Amirliği ekipleri, başka işlem yapmak için tekrar tapu müdürlüğüne gelen H.Ö.T, M.A ve C.B'yi suçüstü yakalayarak gözaltına aldı.

'Nitelikli Dolandırıcılık' suçundan adliyeye sevk edilen C.B. ve M.A. isimli şahıslar savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Mahkemeye sevk edilen H.Ö.T. isimli şahıs ise adli kontrol cezasıyla serbest bırakıldı.


Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar

Dolandırıcılık İstanbul Çatalca