Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Emine Erdoğan'ın katıldığı etkinlikte tasarruf rafa kalktı. Menüde kuzu kapama yer aldı

'Tasarruf Tedbirleri'nin Resmi Gazete'de yayımlanmasının üzerinden 48 saat geçmemişken Sağlık Bakanlığı, düzenlediği yemekli etkinlikte katılımcılara 'kuzu kapama' ikram etti. Yemeğe, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da katıldı.

Emine Erdoğan'ın katıldığı etkinlikte tasarruf rafa kalktı. Menüde kuzu kapama yer aldı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'le Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın açıkladığı 'Kamuda Tasarruf Tedbirleri'ne rağmen programlar ve etkinlikler devam ediyor.

BirGün'den Kayhan Ayhan'ın haberine göre; Sağlık Bakanlığı tarafından Hemşireler ve Ebeler Günü nedeniyle Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde düzenlenen ve AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın da katıldığı yemekte menüde kuzu kapama yer aldı. Tatlı olarak da fıstıklı baklava ikram edildi.

Yemek programında ayrıca katılımcılara çeşitli hediyeler verildi.

SAĞLIK EMEKÇİLERİ SENDİKASI BAŞKANI AKIN ELEŞTİRDİ

Artan ekonomik sorunlar nedeniyle evine et girmeyen yurttaşların bulunduğunu belirten Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Eş Genel Başkanı Mehmet Sıddık Akın, "Bize yemek düzenleyeceklerine hastanedeki yemek sorunlarımızı çözsünler. 

Dengeli ve yeterli beslenmeye asla yetmeyen yemekler, hijyenik olmayan yemekler ve yemekten zehirlenen sağlık emekçileri, yatan hastalarımız ve refakatçilerine dair haberler sık sık gündem oluyor. 

En son Esenyurt Devlet Hastanesi'nde 71 sağlık emekçisi zehirlenmiş ve gündeme taşımıştık. Bunu gündeme taşıdığımız için de 1 Mayıs bildirilerimizi yemekhanede dağıtmamıza izin vermemişlerdi" dedi.


Haber Kaynağı : 12punto

AKP Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Erdoğan emine erdoğan hastane kamuda tasarruf Mehmet Şimşek Sağlık Bakanlığı