Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Emniyet Müdürlüğü'nde rüşvet operasyonu

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 46 polis, hafriyat kamyonlarını aylığa bağlayıp rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alındı.

Emniyet Müdürlüğü'nde rüşvet operasyonu

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

İstanbul'da özellikle yüksek tonajlı hafriyat kamyonları, eksik evraklı kamyonlar, minibüs ve ticari araçlardan rüşvet aldığı ihbarı üzerine teknik ve dinlemeli takip başladı. Asayiş Şube Müdürlüğü'nün takip ettiği konuyla ilgili tüm gelişmeler ise gerek cumhuriyet savcısıyla gerekse İstanbul Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'la paylaşıldı.

46 POLİS ERKEN SAATLERDE GÖZALTINA ALINDI

Operasyonun ilk aşamasında Maltepe de bulunan bir otopark sahibi gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından otoparkçı serbest bırakıldı. Bu sabah ise Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri haklarında gözaltı kararı verilen 7'si başka illere tayin olmuş, 39'u İstanbul Anadolu Yakası'nda görevli çoğunluğu trafik polisi olan 46 polis, sabah erken saatlerde gözaltına alındı.

39 POLİS AÇIĞA ALINDI

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen polis memurlarının sorgusunun sürdüğü öğrenildi. Öte yandan İstanbul'da görev yapan 39 polisin de İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş'ın talimatıyla açığa alındığı öğrenildi.


Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar

İstanbul Emniyet Polis rüşvet gözaltı