Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Erdoğan ekonomik kriz için 'sınanıyoruz' dedi: 'Palavralara inanmayın'

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Isparta mitinginde konuştu. Erdoğan, "Bugün de hayat pahalılığı ve sabit gelirli insanlarımızın refah kaybı ile sınanıyoruz" dedi.

Erdoğan ekonomik kriz için 'sınanıyoruz' dedi: 'Palavralara inanmayın'

Yerel seçimlere 11 gün kala, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Isparta mitinginde konuştu.

Erdoğan konuşmasında Türkiye'nin ekonomik kriz ve hayat pahalılığı ile sınandığını söyledi.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"ENFLASYON DÜŞTÜKÇE..."

"Türkiye, son 10 yıldır terörden darbe girişimine, salgından çatışmalara kadar ardı arkası kesilmeyen nice sınamalara maruz kaldı. Asrın felaketi depremler üzerimizdeki yükü daha da artırdı. Şu anda geldiğimiz noktada yerel yönetim seçimlerine gidiyoruz. Bugün de hayat pahalılığı ve sabit gelirli insanlarımızın refah kaybı ile sınanıyoruz. Allah'ın izni ile bunların da üstesinden geleceğiz. Programın sonuçlarını bu yılın ikinci yarısından itibaren görmeye başlayacağız. Göstergelerimiz gayet iyi. Milli gelirimizin, istihdam, üretimimiz, ihracatımız tarihimizin en yüksek seviyesinde. Enflasyon düştükçe bu tablonun getirilerini çalışanlarımıza ve emeklilerimize daha iyi yansıtma fırsatı bulacağız. Bunun dışındaki palavralara inanmayın. 

"TÜRKİYE FARKLI BİR LİGİN OYUNCUSUDUR"

Bu ülkede emekliye, memura, işçiye maaş ödenememe tehlikesinin yaşandığı günler oldu. O günlerin hem çalışan ve emekli sayıları hem de toplam bedelleri küçük rakamlardı. Türkiye bugün, 32 milyonu bulan çalışan, 16 milyona çalışan emekli sayısı ile çok farklı bir ligin oyuncusudur. Biz güven ve istikrarı muhafaza ederek ülkemizin hedeflerinden sapmasına asla izin vermedik."


Haber Kaynağı :

ekonomik kriz Enflasyon Erdoğan hayat pahalılığı Emekli