Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Erdoğan'ın yolu üzerindeki Kent Lokantası'na sansür

Miting meydanlarında sıkça gündeme gelen Kent Lokantaları konusu, bu defa bir sansür girişimiyle gündeme geldi. CHP Parti Meclis Üyesi Cem Aydın, sosyal medya paylaşımıyla Arnavutköy'deki Kent Lokantası'nın önünün kapatıldığını gösterdi.

Erdoğan'ın yolu üzerindeki Kent Lokantası'na sansür

Seçime saatler kala siyasi hareketlilik hız kesmeden devam ediyor. Son olarak düzenlenen İstanbul mitinginde yeterli sayıya ulaşamadığı için tepkisini gösteren AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, ilçe bazlı mitingler düzenleme kararı almıştı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bugün yapacağı Arnavutköy ilçe mitingi için hazırlıklar sürerken, miting öncesinde güvenlik tedbirleri kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Meydanı ve çevresi trafiğe kapatıldı.

Tüm bu çalışmalar sırasında tepki çeken bir uygulama da gerçekleşti. Erdoğan'ın Arnavutköy ziyareti öncesinde bölgede bulunan Kent Lokantası görünmemesi için bire bir ölçülerde hazırlanmış Murat Kurum tabelalarıyla kapatıldı.

Bu sansürü sosyal medya hesabından paylaşan CHP Parti Meclis üyesi Cem Aydın şunları yazdı:

Cumhurbaşkanının yarınki Arnavutköy ziyareti öncesinde halkçı ve sosyal belediyeciliğin son yıllardaki en önemli örneklerinden biri olan Kent Lokantası görünmemesi için bire bir ölçülerle kapatıldı.

O küçümsediğiniz kent lokantalarına yenileceksiniz.


Haber Kaynağı : 12punto