Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Erkek şiddeti bitmiyor: Son 24 saatte 3 kadın eşleri tarafından katledildi

İstanbul ve Ankara’da üç kadın eşleri tarafından öldürüldü.

Erkek şiddeti bitmiyor: Son 24 saatte 3 kadın eşleri tarafından katledildi

Türkiye’de kadın cinayetlerinin ardı arkası kesilmiyor.

Son 24 saatte İstanbul ve Ankara’da üç kadın eşleri tarafından katledildi.

İstanbul Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi'nde yaşayan 23 yaşındaki Öznur Akkaya, boşanma aşamasında olduğu Gökhan Akkaya tarafından sokak ortasında bıçaklandı. 

Olay yerinden kaçmaya çalışan saldırgan eş vatandaşlar tarafından yakalandı. Hastaneye kaldırılan Öznur Akkaya, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

AA'nın aktardığına göre Ankara'nın Mamak ilçesinde de B.B. boşanma aşamasındaki Z.B, tarafından öldürüldü. Z.B. daha sonra intihar etti.

İstanbul Bağcılar'da da eşi İ.Ç tarafından bıçaklanan K.Ç. yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Eşini bıçakladıktan sonra polisi arayan İ.Ç. gözaltına alındı.

10 AĞUSTOS'TAKİ VAHŞİ CİNAYET

10 Ağustos'ta İstanbul Arnavutköy'de Serpil G. (35) ile boşanma aşamasında olduğu eşi Harun G. (40) arasında Taşoluk Mahallesi Eslem Sokak'ta tartışma çıkmıştı. Tartışma sırasında Harun G, eşi Serpil G'yi silahla vurarak öldürmüştü. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilmişti.

Olay yerine gelen polis ekipleri, eşinin başında silahla beklediğini gördükleri Harun G'ye megafon aracılığıyla silahını yere bırakarak teslim olması çağrısında bulunmuştu. Bir süre sonra silahını bırakarak yere yatan şüpheli gözaltına alınmıştı.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Ankara Bağcılar Kadın kadın cinayetleri İstanbul küçükçekmece Mamak