Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Eylem Tok olayında dokuz çocuktan biri ünlü ismin torunu çıktı: Acılı baba isyan etti: Annelerini arayacaklarına 112'yi arasalarmış

Ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne neden olan oğlu Timur Cihantimur'u yurt dışına kaçıran Eylem Tok'un ABD'den iade süreci devam ediyor. 12punto, kaza sırasında olay yerinde bulunan çocuklardan birinin, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, KONDA Araştırma Danışmanlık Merkezi kurucusu Tarhan Erdem'in torunu P.T.E olduğuna ulaştı. P.T.E'nin babası Aydın Erdem'in olayla ilgili 12punto'ya verdiği ifadelere, Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci isyan etti: "Annelerini arayacaklarına 112'yi arasalarmış"

Eylem Tok olayında dokuz çocuktan biri ünlü ismin torunu çıktı: Acılı baba isyan etti: Annelerini arayacaklarına 112'yi arasalarmış

Mustafa BÜYÜKSİPAHİ-12punto.com.tr

Türkiye'nin gündemini sarsan firari Eylem Tok olayında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Ehliyetsiz ve aşırı süratli kullandığı Porshe marka lüks aracıyla Oğuz Murat Aci’nin ölümüne neden olan Timur Cihantimur, kaza sonrasında hızlı bir şekilde annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a ardından ABD'ye kaçırılmıştı. 

ABD'den iade süreci devam eden Timur Cihantimur'un olay günü yanında bulunan ve haklarında herhangi bir işlem yapılmayan dokuz arkadaşıyla ilgili merhum Murat Aci'nin babası Özer Aci ve ailenin avukatı Hacı Orhan "Güçlü babaları var" ifadelerini kullanmıştı. 

BİR ÇOCUĞUN DAHA KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Son olarak kaza sırasında olay yerinde bulunan çocuklardan birinin daha kimliği ortaya çıktı.

12punto'nun edindiği ve belgelendirdiği bilgiye göre, dokuz çocuktan biri olan P.T.E, Cumhuriyet Halk Partisi eski Genel Sekreteri, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, 16. Dönem İstanbul Milletvekili ve KONDA Araştırma Danışmanlık Merkezi'nin kurucusu merhum Tarhan Erdem'in torunu çıktı.

(Tarhan Erdem, 8 Haziran 2022 tarihinde Bodrum-Muğla'da hayatını kaybetmişti) 

 

BABA AYDIN ERDEM: ÇOCUKLARA BİRAZ HAKSIZLIK

Olayla ilgili olarak 12punto'ya konuşan baba Aydın Erdem, "Bir kaza var. İfadelerinde de görüldüğü üzere hatalı davrandıkları dramatik bir durum yok. İki kez ifadeleri alındı. Oğlum kaza sırasında uyuyormuş. Bu haberde çocukların ve ailelerin isimlerini geçirmek haberi biraz daha enteresan yapmaktan ileriye götürmez. Neticede bunlar 18 yaşını geçmemiş, yarı çocuk, yarı genç, yarı yetişkin olan çocuklara biraz haksızlık" ifadelerini kullandı.

ACILI BABA AYDIN ERDEM'İN SÖZLERİNE İSYAN ETTİ

Aydın Erdem'in bu ifadelerini okuyan acılı baba Özer Aci, 12punto'yu arayıp isyan etti.

Aci, Erdem'e şu soruları yöneltti:

"Benim 4 yaşında çocuğum var 40 gün sonra dayısının öldüğünü öğrenince ‘niye 112 yi arayıp dayımı kurtarmadın’ diyerek babasının yakasına yapışıyor. Kreşe giden bir çocuk bunu düşünebiliyor. 16-17 yaşında çocuklar bu çocuk kadar ambulansı aramayı akıl edemiyorlar mı? Annelerini arayacaklarına niye 112’yi aramamışlar. Volvo'ya doluşup kaçmak daha mı kolay? 112'yi aradıklarını ispat etsinler."

 


Haber Kaynağı : Mustafa Büyüksipahi

Aydın Erdem Cumhuriyet Halk Partisi Eylem Tok Hacı Orhan KONDA Özer Aci Tarhan Erdem Timur Cihantimur Timur Oğuz Murat Acı Revna Demirören Yıldırım Demirören

İlgili Haberler