Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Eylem Tok olayında tutuklanan çalışanın o görüntüleri dosyaya girdi: Havalimanına böyle götürdü

Ünlü doktor Bülent Cihantimur ile Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğlunun yaptığı kaza Türkiye gündeminden düşmüyor. Dün yaşanan flaş gelişmede tutuklanan şirket çalışanı Ayşe Ceren A.’nın elde edilen kamera görüntüleri dava dosyasına girdi. Dosyaya konulan görüntülerde Ayşe Ceren A.’nın, kaza sonrası yurt dışına kaçan Eylem Tok ile oğlunu havalimanına götürürken ve havalimanındaki görüntüler yer aldı. Şüphelilerin HTS kayıtlarının incelemeye alınacağı soruşturmada Ayşe Ceren A. tutuklanırken, baba Bülent Cihantimur hakkında yurt dışı yasağı konuldu. Ayrıca şirket şoföre A.K. hakkında da ‘Adli Kontrol Kararı’ ve ‘Yurt dışına çıkma yasağı’ konuldu.

Eylem Tok olayında tutuklanan çalışanın o görüntüleri dosyaya girdi: Havalimanına böyle götürdü

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Türkiye gündemini sarsan ölümlü trafik kazasında, 17 yaşındaki oğlunu önce Mısır oradan da ABD'ye kaçıran anne Eylem Tok'un yer aldığı soruşturma genişletiliyor. Dün gelişen gelişme üzerine, şirket çalışanı Ayşe Ceren A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dosyaya şüpheli olarak eklenen baba Bülent Timurcihan hakkında ise yurt dışına çıkma yasağı konuldu. Araçta bulduğu yaralı telefonu polise götüren şirket şoförü A.K. hakkında da Adli Kontrol kararı verilerek yurt dışına çıkma yasağı konuldu.

ÇALIŞANIN BU GÖRÜNTÜLERİ DOSYAYA KONULDU

Yurt dışına kaçan anne Eylem Tok ile oğlunun kaçış planını organize ettiği iddiasıyla tutuklanan şirket çalışanı Ayşe Ceren A.’nın polis tarafından elde edilen kamera görüntüleri soruşturma dosyasına konuldu. Elde edilen görüntülerde Ayşe Ceren A.’nın kullandığı araç olay gecesi,  Bülent Timurcihan ve Eylem Tok’un yer aldığı araçların peşinden siteden dışarı çıkış yapıyor.

Havalimanında Eylem Tok ile oğlu araçtan inerken görülüyor. Ardından Ayşe Ceren A. araçtan inişi görülüyor. Eylem Tok ile oğlu havalimanı güvenlik bölümünden geçtiği yer alan görüntüde Ayşe Ceren A.’nın o geçiş bölümünde olduğu görüntüde yer alıyor. 

“HAVALİMANINA GİDELİM” DEDİ

Havalimanında yürürken görülen Ayşe Ceren A., olay gecesi evdeyken Bülent Timurcihan’ın “Oğlumuzu hastaneye götürelim” dediğini belirterek “Yola çıktık. Bir süre sonra araçları durdu, Bülent bey aracın şarjı bitti sen al bunları dedi. Eylem Tok ve oğlu arabama aldım. Yolda giderken Eylem hanım havalimanına doğru gidelim dedi.” 

İNCELEMELER SÜRÜYOR

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturmaya devam ediliyor.

O gece yaşananlarla ilgili şüpheli görülen kişilerin HTS kayıtlarına bakılması için çalışma başlatıldı.


Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar

Bülent Cihantimur Eylem Tok Ayşe Ceren A.