Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Eylem Tok'un oğlunun yaptığı kazadaki 'kayıp telefon' detayında yeni gelişme

İstanbul Eyüpsultan'da kaza yapan oğluyla yurt dışına kaçan Eylem Tok'un kaza sonrasında aldığı iddia edilen yaralının telefonu ailenin şoförü tarafından emniyete teslim edildi.

Eylem Tok'un oğlunun yaptığı kazadaki 'kayıp telefon' detayında yeni gelişme

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Ünlü estetik doktoru Bülent Cihantimur ve yazar Eylem Tok'un 17 yaşındaki oğulları T.C., 1 Mart gecesi Eyüpsultan Kemerburgaz'da arızalanan ATV motorunu emniyet şeridinde durarak kontrol eden gruba lük cipiyle çarpmıştı.

Çarpma sonucu evli bir çocuk babası 29 yaşındaki Oğuz Murat Aci hayatını kaybetmiş, 4 kişi de yaralanmıştı.

Ehliyetsiz çocuğun, yazar annesi Eylem Tok'un olay yerine gelerek yaralılara ait cep telefonlarını aldığı iddia edilmişti.

Anne Tok, oğlu T.C.'yi alarak kazadan tam 4 saat sonra Mısır'a, oradan da ABD'ye kaçtığı ortaya çıkmıştı.

KAYIP TELEFONLA İLGİLİ DETAYLAR ORTAYA ÇIKTI

Yaşanan ölümlü trafik kazasında yaralıya ait kaybolan ve bugün emniyete teslim edilen cep telefonuyla ilgili detaylar ortaya çıktı. Emniyetin yaptığı çalışmalara göre, kayıp cep telefonunun İbrahim Güneş’e ait olduğu çıktı.

Polisin elde ettiği bilgilere göre kazaya tanık olan Eylem Tok’un oğlunun arkadaşlarından biri olan Z.H.T., kaza anında yaralılardan birine yardım etmek  için telefonu sahibinden aldı. İddialara göre, telefonu aldığı kişi yaralı İbrahim Güneş’ti. 

Z.H.T. verdiği ifadesinde de telefonu dalgınlıkla yanında götürdüğünü belirtti. Z.H.T. daha sonra telefonu sitenin duvarına bıraktı. Sitenin güvenlik görevlileri tarafından muhafaza altına alınan telefon siteye gelen Eylem Tok’un aracında yer alan ve yine kazaya tanık olanlardan D.Ö.’nün annesi B.Ö. aldı. 

ŞOFÖR “ARABADA BULDUM”

İddialara göre aracı da Eylem Tok’un şirket çalışanı A.K. kullanıyordu. Bugün emniyette İbrahim Güneş’e ait kayıp cep telefonunu götüren şirket şoförü A.K., polise verdiği ifadesinde, arabasını temizlemek için kontrol ederken cep telefonu arabanın içinde bulduğunu iddia etti. 

Cep telefonunu bulunca doğrudan polise getirdiğini söyledi. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma devam ediliyor.


Haber Kaynağı : 12punto

cep telefonu doktor ehliyet Eylem Tok telefon Trafik kazası