Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
35,8790
Dolar
Arrow
32,9500
İngiliz Sterlini
Arrow
42,5402
Altın
Arrow
2506,0000
BIST
Arrow
10.891

Fatih Altaylı’dan Meral Akşener’i kızdıracak İYİ Parti yorumu! 'Boşuna kendinizi yormayın...'

Gazeteci Fatih Altaylı, kendisine ait sitesinden yayınladığı yazısının "İYİ Parti yazmak kağıt israfıdır" başlıklı kısmında "Şimdi bu parti kongreye gidiyor. Akşener aday olacak mı olmayacak mı tartışmaları var. Boşuna kendinizi yormayın. Olsa da bir şey fark etmez, olmasa da! İyi bir umut olarak doğan İYİ Parti artık yoktur" yorumunu yaptı.

Fatih Altaylı’dan Meral Akşener’i kızdıracak İYİ Parti yorumu! 'Boşuna kendinizi yormayın...'

Yerel seçimlere 'hür ve müstakil' girme kararı alan İYİ Parti, 31 Mart'ta yüzde 3.77 oy alarak Türkiye genelinde altıncı parti konumuna geriledi.

İYİ Parti, tek bir şehri kazanırken partiden peş peşe istifa haberleri geldi. İstifaların ardından İYİ Parti lideri Meral Akşener olağanüstü kongreye gideceklerini açıkladı.

İYİ Parti'nin kongre kararını değerlendiren gazeteci Fatih Altaylı, "İYİ Parti yazmak kağıt israfıdır" yorumunu yaptı. 

Altaylı kendi internet sitesinde kaleme aldığı yazıda şu ifadeleri kullandı: 

"Meral Hanım başarılı oldu. Partinin intihar girişimi başarıya ulaştı. Geçen Mart ayında yüzde 19’lara çıkan parti, şu anda 3’lerde ve bunu da birkaç yerdeki doğru adayın yerel performansına borçlu. İstanbul’da oy oranı 0,6, Ankara’da 0,9, en iddialı adayını koyduğu İzmir’de 3,6 oranında oy alabildi. Biliyorum ki, pek çok parti yöneticisi dahi Ankara ve İstanbul’da kendi adaylarına oy vermedi. Şimdi bu parti kongreye gidiyor. Akşener aday olacak mı olmayacak mı tartışmaları var. Boşuna kendinizi yormayın. Olsa da bir şey fark etmez, olmasa da! İyi bir umut olarak doğan İYİ Parti artık yoktur.

Olmayan şeyin başında kimin olduğunun da önemi yoktur. Emin olun, eğer kağıda basılı bir gazetede yazıyor olsa idim, bu yazıyı da yazmazdım. Bu saatten sonra İYİ Parti ile ilgili yazılacak cümleler sadece kağıt israfıdır."


Haber Kaynağı : 12punto

Fatih Altaylı Meral Akşener İYİ Parti