Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Fatih Altaylı'dan Soylu'ya 'haddini bil' çıkışı! 'Tepemin tasını attırmasın...'

Gazeteci Fatih Altaylı, kendisi hakkında “Bu arkadaşlar neye hizmet ettiğinin farkında değil” diyen eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya “Haddini bilsin, tepemin tasını attırmasın” sözleriyle yanıt verdi.

Fatih Altaylı'dan Soylu'ya 'haddini bil' çıkışı! 'Tepemin tasını attırmasın...'

Eski İçişleri Bakanı ve AKP İstanbul Milletvekili Süleyman Soylu, katıldığı bir YouTube kanalında gazetecileri hedef aldı.

Son 10 ayda hakkında 550 olumsuz köşe yazısı yazıldığını belirten Soylu, “Timur Soykan, Murat Ağırel ve Fatih Altaylı gibi arkadaşlar neye hizmet ettiğinin farkında değil" ifadelerini kullandı.

“HADDİNİ BİLSİN, TEPEMİN TASINI ATTIRMASIN”

Soylu’nun sözlerine Fatih Altaylı’dan sert yanıt geldi.

Kendi YouTube kanalında gündemi değerlendiren Altaylı, “Bir ben onun arkadaşı değilim, benden arkadaş diye bahsedemez, haddini bilsin tepemin tasını attırmasın! Süleyman Bey'i ben zeki bir insan sanardım yanıldığımı gördüm. Zeki insanlar izlediklerini ve dinlediklerini anlar. Süleyman Bey yayını ya izlememiş ya izlediğinde anlayacak kapasiteye sahip değil” dedi.

Altaylı, sözlerine şöyle devam etti;

“YA GÖZÜNÜZDE YA KULAĞINIZDA PROBLEM VAR”

"Ben şunu düşündüm yayından sonra Süleyman Soylu'yu çok mu korudum acaba? Her şey Süleyman Soylu'ya bağlansın istemedim. Bu yayından olumsuz bir şey çıkarmak yanlış on ayda onun lehine ilk defa bir şey söylendi. Bu kadar net bir şeyi görmemek için gözünüzde kulağınızda problem var demek ki.

"BİZİM NE KORKUMUZ VAR NE ÇEKİNCEMİZ"

Fatih Altaylı diye bir gazeteci demişti geçen sefer ona itirazım yok ama ben onun arkadaşı değilim. Süleyman Soylu, bu yayından sonra yayına katılan arkadaşlardan birini arayarak kendisinin yanıt hakkı olduğunu söylemiş, o arkadaş da Fatih Bey'in yayını size açık demiş.

Süleyman Bey de bir düşüneyim demiş. Gelsin istediği gibi anlatsın. Bizim ne korkumuz var ne çekincemiz var."


Haber Kaynağı : 12punto

Fatih Altaylı Süleyman Soylu