Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Fenerbahçe, Selvi'ye 'FETÖ'yü hatırlatmıştı: Yanıtsız bırakıp, CHP'yi hedef aldı

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü, "Seçim yaklaşınca operasyon sezonunu açtılar" başlıklı yazısında Anıtkabir'de yaşanan skandal görüntüleri, "operasyon" olarak niteledi. Ayrıca Fenerbahçe'nin Selvi'nin FETÖ yazısını hatırlatmasına yanıt vermezken, Ekrem İmamoğlu üzerinden CHP'ye ilişkin iddialarda bulundu.

Fenerbahçe, Selvi'ye 'FETÖ'yü hatırlatmıştı: Yanıtsız bırakıp, CHP'yi hedef aldı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz yıl Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'ye yönelik, "Abdülkadir Bey köşende gereğini yapacaksın. Ahmet Bey (Hakan) gereğini yapıyor" demişti. 

Son olarak Fenerbahçe, Selvi'nin yazdığı köşe yazısında kulübün başkanı Ali Koç'u hedef almasının ardından çok sert açıklamalarda bulunmuştu.

Selvi'nin Yeni Şafak'ta yazarlık yaptığı dönemde FETÖ elebaşına, "geri dön" dediği yazı hatırlatılırken; Selvi sessiz kaldı. 

Bugünkü yazısında konuya değinmeyen Selvi, Anıtkabir'deki skandal şeriat görüntülerini seçim yaklaşırken operasyon olarak niteledi.

Selvi ayrıca, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu üzerinden de CHP'yi hedef aldı. 

"İMAMOĞLU, CHP YÖNETİMİNE EL KOYMUŞ DURUMDA"

Selvi yazısının ilgili bölümünde şunları söyledi:

"Ekrem İmamoğlu’nun İstanbul’da ortaya koyabileceği başarılı bir icraatı yok. CHP’nin yerel seçimlerde vatandaşın önüne götürebileceği parlak bir belediyeciliği yok. Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel birbirlerine girmiş durumdalar. Belediye başkan adaylarını belirleyemiyorlar. Ekrem İmamoğlu, CHP yönetimine el koymuş durumda. Bu durumda ne yapacaklar? Bu başarısızlıklarını örtmek için yerel seçimleri rejim üzerinden bir kutuplaşmaya götürmek istiyorlar. Yerel seçim stratejilerini icraatlar üzerine değil, Atatürkçülük, şeriat, hilafet gibi laik duyarlılık üzerinden yürütmek istiyorlar.

Türkiye geçmişte bu tür tuzaklara döştü. Ağır bedeller ödedik. Tekrar aynı tuzaklara düşmememiz gerekiyor."


Haber Kaynağı : 12punto

Abdulkadir Selvi Ali Koç Anıtkabir FETÖ Fenerbahçe Ekrem İmamoğlu Özgür Özel Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim Yeni Şafak