Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Galip Ensarioğlu AKP'den istifa mı edecek: 'Siyaseti bırakmayı düşünüyorum'

AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Narin Güran cinayetinde kullandığı ifadelerle tepki çekmişti. Ensarioğlu son olarak siyaseti bırakmayı düşündüğünü açıkladı. Ensarioğlu, Sözcü TV'ye yaptığı açıklamayı sosyal medyadan yalanlarken; Sözcü TV ise görüşme kaydını yayınladı.

Galip Ensarioğlu AKP'den istifa mı edecek: 'Siyaseti bırakmayı düşünüyorum'

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 19 gün sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetine ilişkin, "Bizlerin bazen bilmediği, bazen de bilip söylemememiz gereken şeyler var. Çünkü aile de bizim dostlarımız” sözleri tepki çekmişti.

'AMCA ÖLDÜRMÜŞ OLABİLİR'

Bugün Serbestiyet'e konuşan Ensarioğlu, "Tülbentin evde bulunması Narin’in eve ulaştığını gösteriyor. Ayrıca o gün, köyün gençleri de iki gün sonra olacak düğünün davetiyelerini dağıtmak için civar köylere gitmiş. Bunlar, Narin’in ‘görmemesi gereken’ bir şey gördüğü için, amcası Salim Güran tarafından öldürülmüş olabileceği düşüncesini akla getiriyor" demişti.

SİYASETİ BIRAKACAK MI?

Sözcü'den Mehmet Bal'ın haberine göre; Ensarioğlu "Siyaseti bırakmayı düşünüyorum" dedi. 

Siyaseti neden bırakmak istediği yönündeki soru üzerine, "Bir müddet dinleneceğim" diyen Ensarioğlu Narin Güran konusu için de, "bu da benim son açıklamamdır" dedi. 

Ensarioğlu ayrıca, "kendi partinizle görüşmeniz oldu mu?" sorusuna ise "olmadı" yanıtını verdi.

SOSYAL MEDYADAN YALANLADI

Haberin ardından X üzerinden yaptığı açıklamada Ensarioğlu şunları kaydetti:

"Siyaseti bırakmak gibi bir düşüncem kesinlikle yoktur. Aksine, ülkeme ve milletime hizmet etme konusundaki kararlılığım artarak devam etmektedir. Yoluma emin adımlarla devam edeceğim ve halkımızın güvenini boşa çıkarmamak için tüm enerjimi bu yolda harcayacağım.

Günlerdir yaptığınız kirli oyunlarla, organize ettiğiniz linç saldırılarıyla, kast etmediğim her türlü yalan ve iftiralarla dolu itibarsızlaştırma çabalarınızla beni yolumdan ve davamdan alıkoyabileceğinizi sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Ne kadar aciz olduğunuzu, bu yaşananlarla bir kez daha gösterdiniz. Beklediğim özür ve sorumluluğu almak yerine, iftiralarla ve çarpıtmalarla halkımızı yanıltmaya devam ediyorsunuz.

Ancak halkımızın bu manipülasyoncu zihniyetin farkında olduğunu ve yanımda olduğunu görmek, mücadeleme olan inancımı daha da artırıyor. Tüm bu süreçte destek ve anlayış gösteren herkese teşekkür ederim."

 

GÖRÜŞME YAYINLANDI

Sözcü TV ise, AKP milletvekili kendi sözlerini yalanladı diyerek görüşme kaydını yayınladı. 


Haber Kaynağı : 12punto

Galip Ensarioğlu Narin Güran narin güran cinayeti