Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Gazetecileri hedef gösteren MHP'li Yalçın'a Ayşe Ateş'ten tepki

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Erdoğan'ın CHP lideri Özgür Özel ve Sinan Ateş'in eşi ile görüşmesinin ardından yaptığı yazılı açıklamada, gazetecileri hedef gösterdi. Yalçın'ın bu açıklamasına Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'ten tepki geldi.

Gazetecileri hedef gösteren MHP'li Yalçın'a Ayşe Ateş'ten tepki

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve öldürülen Sinan Ateş’in işe Ayşe Ateş’le yaptığı görüşmenin ardından yazılı bir açıklama yaptı. 

Yaptığı açıklamada gazetecileri hedef gösteren Yalçın, şunları söyledi:

“Halk TV, TV 100 ve Sözcü TV gibi solcu gazetecilere ekranı pazarlayan medya kuruluşları; Barış Yarkadaş, Bahar Feyzan, Ali Kemal Erdem, Osman Sert gibi MHP muarızı tipleri ekrana çıkararak partimize saldırmalarını sağlamaktadır.

Şuuraltında MHP düşmanlığı şifrelenmiş olan gazeteci Abdulkadir Selvi de meşrebi ve tıyneti icabı, MHP muarızı koroya zaman zaman gönüllü olarak katılmaktadır. 

Medyada fitne ve bozgunculuğun nevi şahsına münhasır bir versiyonunu temsil eden Selvi, patlamaya hazır bir canlı bomba gibi taraflar arasında gidip gelmektedir.

Selvi; vicdanı değil, ahlakı kanayanlarla birliktedir. Sol basında boy gösteren tiplerin kimi her hususta istihbarat edinen CIA ajanı, kimi politika uzmanı(!), kimi toplum bilimci(!), kimi bilirkişi(!) rollerini üstlenerek MHP aleyhinde algı oluşturmaya çalışmaktadır. MHP’yi savunmaya kalkan vicdan ve insaf ehli gazetecilereyse mobing ve linç uygulanmaktadır. Yerel seçimlerde alınan sonuçların şişirmesiyle coşan bu solcu gazeteciler, MHP aleyhtarlığında yarışa girmişlerdir.”

AYŞE ATEŞ'TEN TEPKİ GELDİ

MHP'li Yalçın'ın yaptığı açıklamada kullandığı 'MHP aleyhinde algı oluşturmaya çalışılıyor' ifadelere tepki gösteren isimlerden biri de cinayete kurban giden Ülkü Ocakları eski Başkanı Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş oldu. 

Ateş, Temmuz ayında görülecek dava için hazırlanan dosyada MHP'li isimlerin bulunduğunu söyledi ve Yalçın'a şu sözlerle yüklendi:

"Semih Yalçın’ın açıklamalarına bakıldığında ya dosyaya hiç göz atmadığı ya da kafasının yerinde olmadığı sonucuna varıyorsunuz. Dosya baştan aşağıya Ülkü Ocakları ve MHP mensuplarını cinayet şüphelisi sıfatıyla ele alıyorken böyle konuşmasının başka bir açıklaması yok."



Haber Kaynağı : 12punto

Ayşe Ateş MHP Sinan Ateş Semih Yalçın

İlgili Haberler