Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Halil Umut Meler ile Emre Belözoğlu'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı: 'Olayların içine çekilmeye çalışılıyor'

Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler'in saldırıyı planlamak ve provoke etmekle suçladığı Emre Belözoğlu, kendini savundu. Söz konusu olaya ilişkin Ankaragücü'nden de resmi bir açıklama geldi. Ayrıca, Belözoğlu ile Meler'in yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Halil Umut Meler ile Emre Belözoğlu'nun yeni görüntüleri ortaya çıktı: 'Olayların içine çekilmeye çalışılıyor'

Ankaragücü eski başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler, "Emre Belözoğlu planladı, provoke etti. Benden özür dilemedi" iddialarına Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'ndan, "Olayı duyunca sahaya çıktım ve Halil Umut Meler’e sarıldım. Koridorda da üç kez kendisinden yaşananlardan dolayı özür diledim. Daha sonra kendisini aradım, istirahatte olduğu için yardımcı hakemiyle konuştum" yanıtı geldi.

"GEREKLİ AÇIKLAMALARI YARIN YAPACAĞIM"

Haber Global'e konuşan Belözoğlu, Belözoğlu sözlerini şöyle sürdürdü:

"Yardımcı hakemi de bana ‘Ben şahidim koridorda yanımıza gelerek bize destek oldunuz. Yerde vuranlara da bağırarak, nerede sizin delikanlılığınız, diye tepki gösterdiniz. Kendisi de bana teşekkür etti. Gerekli açıklamaları yarın maçımızdan sonra da yapacağım.”

ANKARAGÜCÜ'NDEN RESMİ AÇIKLAMA GELDİ

Hakem Halil Umur Meler'in, kendisine yapılan saldırı hakkında "Emre Belözoğlu planladı, provoke etti. Benden özür dilemedi" iddialarına bir yanıt da Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin'den geldi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu’ndan sonra Meler'e yanıt veren Aytekin, yaptığı yazılı açıklamada, Çaykur Rizespor karşılaşması sonunda yaşanan olayların adli yargı ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun kurulları tarafından incelendiğini hatırlatarak, şunları kaydetti: 

"Sorumlular ile ilgili gerekli sevkler yapılmış olup, PFDK tarafından karar verilmiştir. PFDK kararları için kulübümüz tarafından Tahkim Kuruluna itiraz hakkı kullanılacaktır. MKE Ankaragücü Kulübü olarak yaşanan olaylara ilişkin teknik direktörümüz Emre Belözoğlu'nun ısrarla olayların içerisine çekilmeye çalışılmasını üzülerek takip etmekteyiz.”

SOYUNMA KORİDORUNDA ÖZÜR DİLEDİ

Belözoğlu’nun ‘olayların içine çekilmeye çalışıldığını’ savunan Aytekin, açıklamasında şunları belirtti:

"Hakem ve temsilci raporlarında olayların içerisinde ismi yer almayan teknik direktörümüz Emre Belözoğlu, hakem Halil Umut Meler'den saha içinde ve koridorlarda defalarca özür dileyerek üzüntüsünü bildirmiştir. Hocamızın yapıcı tavrına karşı, yıllar önce verilen bir röportaj üzerinden algı yaratmaya çalışan herkesi, kaos ortamındaki Türk futbolu adına sağduyuya davet ediyorum. Dönem mağduriyetler üzerinden hesap görme dönemi değil, birlik içerisinde Türk futbolunu kriz ortamından çıkarma dönemidir."


Haber Kaynağı : 12punto

Ankaragücü Emre Belözoğlu Faruk Koca Halil Umut Meler