Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Halka 'tasarruf' dediler, 5 yıldızlı otelde İsrail'i kınadılar

İktidar, hafta başında kamuda tasarruf tedbirlerini açıklamışken lüks harcamalarıyla gündemden düşmeyen Diyanet, aynı gün 5 yıldızlı bir otelde düzenlediği etkinlikte İsrail'i kınadı.

Halka 'tasarruf' dediler, 5 yıldızlı otelde İsrail'i kınadılar

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuda tasarruf tedbirlerini açıkladı.

Bakan Şimşek'in, hizmet içi eğitimlerin lüks oteller yerine kamu tesislerinde yapılacağını da vurguladığı sırada Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi’nde konuşuyordu. 

İstanbul Şişli’deki Beş yıldızlı Grand Cevahir Hotel ve Convention Center'ın gecelik en uygun konaklama ücreti 6 bin 980 TL olarak biliniyor.

DİYANET'İN 20 SALONU BULUNUYOR

Sözcü gazetesinden Deniz Ayhan haberine göre, 2 gün süren programa Ali Erbaş’ın yanı sıra Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Haçkalı, Diyanet İşleri Başkan Yardımcıları da katıldı.

Toplantıya ayrıca daire başkanları, dış ilişkilerde görevli uzmanlar, basın ekibi, Erbaş’ın özel kalem sorumluları, koruma ekibinin de katıldığı bildirildi.

Toplantıda yaklaşık 200 kişi yer aldı. Lüks otelde İslam bilginleri, Filistin’deki vahşeti kınadı, üzüntülerini dile getirdi.

Otel, Avrupa’nın en büyük otel kongre salonlarından birine sahip ve Türkiye’nin ilk beş yıldızlı kongre oteli olarak biliniyor. Diyanet’in ülke genelinde 20 adet Dini İhtisas Merkezi ve çok sayıda salonu bulunmasına karşılık toplantılar için hep 5 yıldızlı otellerin seçilmesi gündem olmaya devam ediyor.


Haber Kaynağı : 12punto

Dünya İslam Bilginleri İstişare Zirvesi Ali Erbaş Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş

İlgili Haberler