Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Hürriyet yazarı Selvi, Kandil yalanını savundu: 'Bu Ayıp Özgür Özel'e yeter'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi 14-28 Mayıs seçimlerinde Kandil'in CHP'yi desteklediği yönündeki montajlı videolar üzerinden 'ortak bildiri' eleştirisinde bulundu. Selvi, "PKK’ya PKK diyemeyen bir bildiri. Bu ayıp CHP’ye yeter. Bu ayıp Özgür Özel’e yeter" dedi.

Hürriyet yazarı Selvi, Kandil yalanını savundu: 'Bu Ayıp Özgür Özel'e yeter'

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, bugünkü yazısında CHP'yi 14-28 Mayıs seçimlerinde montajlı kandil videoları üzerinden hedef aldı. 

KANDİL YALANINI SAVUNDU

Selvi, "Bu kara leke CHP’nin siciline işlendi. Kılıçdaroğlu bunun mükafatını cumhurbaşkanlığı seçiminde HDP desteğini sağlayarak aldı. Kandil’deki terör baronları Kılıçdaroğlu’nun seçim kampanyasını yürüttü. Ama bu millet, Kılıçdaroğlu ile Kandil arasındaki bir işbirliğinden kuşkulandı. Kılıçdaroğlu seçilirse ülkeyi bunlara peşkeş çeker dedi, oy vermedi." ifadelerini kullandığı yazısında ayrıca,  "Kılıçdaroğlu seçimi büyük ölçüde PKK ile kurduğu ilişki yüzünden kazanamadı" dedi.

Selvi'nin yazısından öne çıkanlar şöyle:

"PKK LOKOMOTİFİNİN PEŞİNE TAKILDI"

"Özgür Özel ise bunu bir adım ileri götürdü. 12 şehidimizin olduğu gece Meclis’te, PKK terör örgütünü kınamak için ortak bir bildiri yayınlanması teklifi gündeme geldi. AK Parti, MHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi PKK’yı kınayan ortak bildiriye imza attı. PKK’nın siyasi kolu olan DEM Parti katılmadı bir de PKK lokomotifinin peşine takılan Özgür Özel’in CHP’si katılmadı. Bu CHP tarihinde ilk kez oluyor.

"ÇALIŞMA DURUMU DEVAM EDİYOR"

Efendim Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Meclis’e bilgi versinmiş... Elbette ki doğru bir talep. Milli Savunma Bakanı, Meclis’e bilgi vermeli. Ama o sırada Yaşar Güler, Harekât Merkezi’nde PKK’ya yönelik operasyonu yönetiyor. Diğer yandan da şehitlerimizin naaşı Türkiye’ye getiriliyor. Çatışma durumu devam ediyor. Sen imzanı koy, bu talebinde ısrar et. Ben de seni destekleyeyim.

"BU AYIP CHP'YE YETER"

Ortak bildiriye imza atmayıp PKK’nın siyasi uzantısı ile aynı safta yer alan CHP, sonra kendisi bir bildiri yayınladı. 21 satır ve 205 kelimeden oluşan bildirinin tek bir yerinde dahi PKK terör örgütü geçmiyor. PKK’ya PKK diyemeyen bir bildiri. Bu ayıp CHP’ye yeter. Bu ayıp Özgür Özel’e yeter.

"BUNDAN SONRA ŞEHİT CENAZELERİNE NASIL GİDECEK?"

Manisa’daki şehit cenazesinde yuhalandı, protesto edildi. Peki Özgür Özel bundan sonra şehit cenazelerine nasıl gidecek? Fotoğrafını paylaştığı Manisalı şehidimiz Enes Budak’ın ailesinin yüzüne nasıl bakacak?"


Haber Kaynağı : 12punto

Abdulkadir Selvi CHP DEM Parti Yaşar Güler şehit