Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Kadir İnanır yoğun bakımdan çıktı!

Geçirdiği inme nedeniyle 24 Mart'ta hastaneye kaldırılan usta oyuncu Kadir İnanır, yoğun bakımdan çıkarıldı.

Kadir İnanır yoğun bakımdan çıktı!

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi gören sinema sanatçısı Kadir İnanır, inme geçirmesinin ardından yoğun bakımdan çıkarılarak servis tedavisine alındı.

Hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, sanatçının sağlık durumuyla ilgili olumlu gelişmeler olduğunu ve rehabilitasyon sürecinin devam ettiğini belirtti. İnanır’ın genel sağlık durumunun her geçen gün iyileştiği ve ek hastalıklarına yönelik tedavinin de son aşamada olduğu ifade edildi.

24 Mart’ta evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Kadir İnanır’ın beyin MR’ı sonucunda operasyon geçirdiği ve beynindeki tıkalı damarın açıldığı bilgisi paylaşıldı.

Hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, sanatçının sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Bugün Kadir İnanır'ın yoğun bakım tedavi süreci tamamlandı. Bundan sonraki aşama servis tedavisi şeklinde devam edecek. Nöroloji servisimizde tedavisi sürecek. Rehabilitasyon süreci devam ediyor. Daha rahat bir ortamda, birinci derece yakınlarıyla rahat görüşebilecek ama mümkün olduğunca ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Toparlama sürecine girecek. Rehabilitasyon süreci uzun bir süreç bildiğiniz gibi, bazen aylar sürebiliyor. Daha önce geçirilmiş ek hastalıkların da burada etkisi var. Ama şu ana kadar tedavisi olumlu sürdü ve bugün itibarıyla yoğun bakımdan çıkarmış olduk.

Olumsuz bir durum yok. Her gün daha iyiye gidiyor. Günden güne toparlıyor. Hem kas güçleri hem bilinç durumu hem de genel durumu daha iyi. Ek hastalıklarının tedavisi de bitmek üzere."


Haber Kaynağı : 12punto

Kadir İnanır