Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Kuzenini öldürüp kanlı bıçakla video çekti

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde kuzeni Abdullah Kabakulak'ı öldürüp, kaçtıktan sonra elindeki kanlı bıçak ile video çeken kişi yakalanıp tutuklandı.

Kuzenini öldürüp kanlı bıçakla video çekti

Şanlıurfa'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Kuzeni Abdullah Kabakulak'ı öldürdükten sonra elindeki kanlı bıçak ile video çeken kişi tutuklandı.

Urfa Kapısı Mahallesi'nde 20 Temmuz'da akşam saatlerinde meydana gelen olayda S.K., kuzeni Abdullah Kabakulak'ın çalıştığı akaryakıt istasyonuna gitti. S.K., akaryakıt istasyonun bahçesinde gördüğü Abdullah Kabakulak'a cebindeki bıçağı çıkararak saldırdı.

Abdullah Kabakulak kanlar içerisinde yere yığılırken, şüpheli kaçtı. O anlar işyerinin güvenlik kamerasına yansırken, hastaneye kaldırılan Abdullah Kabakulak kurtarılamadı.

Kaçtıktan sonra cep telefonu kamerası ile "İntikamımı aldım. Elimdeki kanı görün. Babanızı öldürdüm, sizi de öldüreceğim" diyen S.K., videoyu öldürdüğü kuzeninin çocukları ile yakınlarına gönderdi.

S.K. gizlendiği adreste polis ekipler tarafından yakalandı. S.K. emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlik tarafından tutuklandı.


Haber Kaynağı : 12punto

Şanlıurfa Abdullah Kabakulak