Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Mansur Yavaş ABB Adayı Turgut Altınok'a ilişkin: 'Bir sürü spekülasyon var'

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve CHP'nin yeni dönem adayı Mansur Yavaş, Ulus 100. Yıl Meydan Açılış Töreni'ne katıldı. Yavaş, törende yaptığı konuşmasında, Cumhur İttifakı ve AKP Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok'a ilişkin açıklamalarda bulundu.

Mansur Yavaş ABB Adayı Turgut Altınok'a ilişkin: 'Bir sürü spekülasyon var'

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve CHP'nin yeni dönem adayı Mansur Yavaş, Ulus 100. Yıl Meydan Açılış Töreni'ne katıldı.

Yavaş törende gerçekleştirdiği konuşmasında Cumhur İttifakı ve AKP Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Turgut Altınok'a ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Yavaş,Altınok'un mal varlığını açıklamasına dair, "Mal beyanımı ben açıkladım. Rakiplerimiz de açıklamaya başladılar ama bugünkü basına düşen yazıları gördüğünüz zaman bir sürü spekülasyon var" ifadelerini kullandı. 

Yavaş, açıklamasında şunları aktardı:

"Değerli hemşehrilerim, yaptığımız bütün çalışmalar şeffaftır. Halka hesap vermek bir zorunluluktur. Mal beyanımı ben açıkladım. Rakiplerimiz de açıklamaya başladılar ama bugünkü basına düşen yazıları gördüğünüz zaman bir sürü spekülasyon var.

Ben de dün bir televizyon yayınında şunu söyledim; 1999 yılında Beypazarı'nda ilk belediye başkanlığı yaptığımdan bugüne kadar bütün banka hesaplarım incelemeye açıktır. Hiç kimseden sakladığım hiçbir şeyim yoktur. Kamu yöneticileri böyle olmalıdır. Göreve başladığıyla bıraktığı zamanki mal varlığını açıklamalıdır. Bu sadece Mansur Yavaş için değil, Türkiye'deki görev yapan bütün belediye başkanlarını kapsar. Ancak böyle olduğu takdirde bu insanlar arasındaki gelir adaletsizliği, fakirliği, yoksulluğu önlemenin imkanı yoktur. Bu şekilde ancak yolsuzluk ve israf ortadan kalkacaktır. Biz de Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak bunun öncülüğünü yapmaktan gurur duyuyoruz"

 

 


Haber Kaynağı : 12punto

100. Yıl Ankara Büyükşehir Belediyesi Mansur Yavaş Turgut Altınok mal varlığı

İlgili Haberler