Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Metropoll’den dikkat çeken Özgür Özel-Erdoğan anketi! Bir isme kötü bir isme iyi haber…

Metropoll Araştırma'nın, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in 'görev onayı' anketinden çarpıcı sonuçlar ortaya çıktı. Verilere göre Şubat, Nisan ve Mayıs ayları arasında Erdoğan'a görev onayı yüzde 44,8'den 39,6'ya geriledi, Özel'in görev onayı ise 30,4'ten 54,9'a yükseldi.

Metropoll’den dikkat çeken Özgür Özel-Erdoğan anketi! Bir isme kötü bir isme iyi haber…

Kamuoyu araştırma şirketleri, 31 Mart Yerel Seçimleri'nin ardından çalışmalarına devam ediyor.

Metropoll Araştırma, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le ilgili bir araştırma gerçekleştirdi.

11-18 Mayıs tarihleri arasında bin 700 kişiyle yapılan ankette katılımcılara ''Genel olarak düşündüğünüzde, Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı görevini yapış tarzını, Özgür Özel'in ise ana muhalefet liderliği görevini yapış tarzını onaylıyor musunuz?'' sorusu yöneltildi.

'Siyasi Liderlerin Görev Onayı' başlıklı anketin sonuçlarını paylaşan Metropoll Araştırma'nın kurucusu ve yöneticisi Özer Sencar, ''Erdoğan ve Özel’in “Görev Onayı” değerlerinde son üç ayda meydana gelen değişim çok çarpıcı. Özellikle CHP’nin oy oranında artış olmamasına rağmen Özel’in görev onayı ve popülaritesinin artması dikkatle gözlenmesi ve araştırılması gereken bir konu olabilir'' ifadelerini kullandı.

 

ERDOĞAN'A GÖREV ONAYI 40'IN ALTINA DÜŞTÜ

Verilere göre Erdoğan'ın Şubat ayında yüzde 44,8 olarak ölçümlenen görev onayı Nisan'da yüzde 41,0, Mayıs'ta ise yüzde 39,6'ya geriledi. 

ÖZEL'E GÖREV ONAYI 54,9 ÇIKTI

Araştırmada Erdoğan'ın görev onayındaki düşüşe pararel olarak CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görev onayında artış görüldü. Özel'e Şubat ayında yüzde 30,4 olan görev onayı Nisan'da yüzde 45,6 Mayıs'ta yüzde 54,9 oranına çıktı.


Haber Kaynağı : 12punto

özer sencar Özgür Özel Recep Tayyip Erdoğan Anket