Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

MHP'li isimlerin Özgür Özel paylaşımlarına CHP'li Yücel'den sert yanıt

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in Cumhur İttifakı’nda çatlaklar olduğunu dile getiren açıklamasının ardından MHP Genel Başkan Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter, Özel'e sert sözlerle yüklenmişti. MHP'li iki ismin yaptığı bu çıkışlara CHP'li Deniz Yücel'den sert bir yanıt geldi.

MHP'li isimlerin Özgür Özel paylaşımlarına CHP'li Yücel'den sert yanıt

Özgür Özel, yaptığı basın açıklamasında Bahçeli'ye, "Ben sayın Bahçeli'ye şöyle bir davette bulunayım. Eğer kendi ittifakından memnun değilse, bizim ittifakımıza katılabilir. Bizim ittifakımızın adı Türkiye ittifakı" diye seslenmişti.

CHP Genel Başkanı, "Öyle bize ittifak falan önermesin çünkü bugünün sorumluları bu sorumluluğu taşıyacak. Sayın Bahçeli şöyle bir kolaycılık yapmasın, memleketi bu hale kadar getirip suç ortağını bize doğru itmesin. Bu sorunları ya çözsünler, ya bıraksınlar biz çözeriz" demişti. 

Özel'in yaptığı bu açıklamalar ardından MHP Genel Başkanı Yardımcıları Semih Yalçın ve İzzet Ulvi Yönter'den sert açıklamalar geldi.

CHP Genel Başkanı Özel'e 'bizden korkuyor ve tırsıyorsun' şeklinde ifadelerle seslenen MHP'li isimlere CHP'li Deniz Yücel'den çok sert yanıt geldi.

Yücel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Milliyetçi Hareket Partisi’nin sırtında yük, yüz karası iki isim… 

Herkesin yaka silktiği… 

Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e ve partimize dil uzatarak siyaset sahnesinde tutunmaya çalışmaktan başka becerileri yok! 

Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan ile görüşmelerini, gözden düşen sevgili edasıyla takip edip, duygusal ve hamasi açıklamalar yapan, Sinan Ateş davasının ucunun kendilerine dokunacağından korkan, korktukça saçmayalan insanlarsınız!

Kirli, karanlık ve gereksizsiniz…"

ÖZGÜR ÖZEL'İN BAHÇELİ'YE YAPTIĞI ÇAĞRI SONRASI İKİ MHP'Lİ İSİMDEN SERT AÇIKLAMALAR GELMİŞTİ

SEMİH YALÇIN ŞU İFADELERİ KULLANDI:

"Özgür Özel, CHP’nin siyasi iş birlikleriyle ilgili sorularımıza cevap vermekten kaçınıp topu taca atarak aklınca seviyemize inmemekten bahsetmişsin. Sen zaten doğrudan MHP Divan üyelerini -üstelik isim zikretme cesaretini de gösteremeden- hedef alarak zaten düşük olan seviyeni iyice alçaklaştırdın. Bir siyasi parti genel başkanı gibi değil de, padişahtan kelle isteyen celali elebaşı, bir sergerde gibi davranıyorsun. Lakin nefesini boşuna tüketiyorsun" ifadelerini kullandı.

"BİZDEN TIRSIYORSUN"

Semih Yalçın, şöyle devam etti: "Sahte kabadayılıkla bizi ürküteceğini sanıyorsan aldanıyorsun. İşi gücü, ülkeye yarar getirecek siyaseti bir kenara bırakıp bizimle uğraştığına göre; bizden adamakıllı korkuyor, tırsıyorsun. Tıpkı tehlike olmadığı zamanlarda yumruğunu sallayan korkaklara benziyorsun. MHP’nin iç işlerine karışma hadsizliğin de cabası… Sen önce kendi partinin içindeki sorunları çözmeye çaba göster. Bize sataşıp bizimle uğraşarak Yerel Seçimlerin rüzgârında ötelenen parti içi kavgalarının üstünü örtemezsin."

HAYATTA İNSANI MAHVEDEN 3 ŞEY VARDIR"

"Senin partinde öyle tipler var ki gıdım gıdım altını oyarlar" diyen Yalçın, "Sonra bir bakmışsın ki koltuk altından gidivermiş. Ama şu sıralar kapıldığın kibir ve gurur yüzünden ayağın yerden kesilmiş. Kibrin ve enaniyetin, gözünü kör etmiş. Gerçekleri göremiyorsun. Hayatta insanı mahveden üç şey vardır Özgür Özel... Bunlar; korkaklık, gurur ve öfkedir. Sende bunların üçü de var. Korkaklar; yalan, iftira ve çamuru silah olarak kullanırlar. Korkaklar; duyguları istismar eder, hassasiyetleri şeytanca kaşırlar. Üzerlerine gidince çabucak öfkelenirler. İşte sen tam da böyle birisin. Menfur bir cinayeti istismar ederek kirli siyasetine katık ediyorsun. Birilerinin zembereklerini kuruyor, hassasiyetlerini tahrik ediyorsun.

"HADDİNİ BİLDİRMEKTEN ÇEKİNMEYİZ"

Haddini bilmeden bize saldırmaya devam edersen, sana kemali memnuniyetle haddini bildirmekten çekinmeyiz. Senin riyakârca efelenmelerinin, laf ebeliklerinin altında kalmayız. Layık olduğun tarzda muamele ve hitap ederiz. Biz varız; sen de buyur, böyle devam et! Hodri meydan! Özgür Efendi; Şahsımı ve mesai arkadaşım İzzet Ulvi Yönter’i maksatlı olarak hedef alan hezeyanlarının, millet nezdinde karşılığı olup olmadığını da zamanla göreceksin."

İZZET ULVİ YÖNTER'DEN DE SERT SÖZLER

MHP'li Yönter de Özgür Özel'e sert sözlerle yüklendi.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Yönter, "Laf söyledi bal kabağı, koy tabağa ye sabaha…Yüzü sanki kösele derisi, ne desek nafile…Zira gafile kelam nafile kelam…

Özgür, anormal zihniyetini normalleşme diye yutturmaya kalkışman komedi…

Bizim korkumuz olmaz, korkan senin gibi olsun! Bizi kiminle konuştun veya konuşuyorsun bilemem, ama güvenme işbirlikçi ve kripto dostlarına saman doldururlar kirli postuna…

İspat bekliyoruz Özgür, ispat… Bize yönelik iddialarını ispat etmezsen namertsin" ifadelerini kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

CHP Genel Başkanı Deniz Yücel İzzet Ulvi Yönter MHP Özgür Özel Semih Yalçın