Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8385
Dolar
Arrow
34,1542
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9695
Altın
Arrow
2916,0000
BIST
Arrow
9.109

Motosikletli saldırganlar kurşun yağdırdı! 17 yaşındaki Ege öldü arkadaşı ağır yaralandı

İstanbul’da görgü tanıklarının ifadelerine göre, yüzleri maskeli 2 motosikletli saldırgan, parkta oturan iki genci kurşun yağmuruna tuttu. 4 kişi tarafından gerçekleşen saldırıda, 17 yaşındaki Ege Yenihayat, hayatını kaybetti. Arkadaşı Emin D, ise ağır yaralandı.

Motosikletli saldırganlar kurşun yağdırdı! 17 yaşındaki Ege öldü arkadaşı ağır yaralandı

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Eyüpsultan Karadolap Mahalesi'nde dün akşam meydana gelen olay görgü tanıklarının ifadelerine göre, parka yüzleri maskeli 2 motosikletle dört kişi geldi. İddialara göre, dört kişi parkta oturan Ege Yenihayat ile arkadaşına doğru silahla peş peşe ateş etmeye başladı. Dehşetin yaşandığı parkta Ege Yenihayat ile arkadaşı kanlar içinde kalarak yere yığıldı.

BİRİ ÖLDÜ DİĞERİ AĞIR YARALI

Motosikletli saldırganlar, kısa bir süre sonra olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin tanık olduğu olayla ilgili hemen polis ve sağlık görevlilerine haber verildi. Hastaneye kaldırılan Ege Yenihayat tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. Diğer arkadaşı ise ağır yaralı olarak hastanede tedavi altına alındı.

GENÇLER ARASINDAKİ HUSUMET İDDİALARI

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ve Eyüpsultan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Görgü tanıkların ifadeleri alındı. Olay bölgesinde güvenlik kamera kayıtları incelemeye alındı. Polis, saldırıya uğrayan Ege Yenihayat ile karşı mahallenin gençleri arasında bir süre önce husumet yaşandığı iddialarını da araştırmaya başladı. Saldırganları yakalamak için polisin araştırması sürüyor.



Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar

motosikletli saldırganlar motosiklet