Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8932
Dolar
Arrow
34,0808
İngiliz Sterlini
Arrow
44,9061
Altın
Arrow
2816,0000
BIST
Arrow
9.752

Narin'i arama çalışmaları 6. gününde devam ediyor: Terlik detayı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolmasının ardından başlatılan arama çalışmaları 6. gününde sürüyor. Ekipler bugüne kadar 12 bin 550 araç ararken, 11 bin dönümden fazla alanda arama yapıldı ve 130 kişinin ifadesine başvuruldu.

Narin'i arama çalışmaları 6. gününde devam ediyor: Terlik detayı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesi kırsal Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'ı arama çalışmaları 6. gününde de devam ediyor. 21 Ağustos'ta öğleden sonra Kuran kursundan dönerken kaybolan Narin'i bulmak için geniş çaplı bir arama seferberliği başlatıldı.

Narin'in kaybolmasının ardından ailesi, köylülerle birlikte kendi imkanlarıyla arama çalışmaları yapmış ancak sonuç alamayınca durumu jandarmaya bildirmişti. 

İhbar üzerine bölgeye jandarma ve çeşitli arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Çalışmalara Bağlar İlçe Jandarma Komutanlığı, Bağlar Asayiş Komando Bölük Komutanlığı, Jandarma Özel Harekat timleri, Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT), İstihbarat Şube Müdürlüğü, Köpek İz Takip Timi, Su Altı Arama Kurtarma Timi ve AFAD gibi birçok kurum katıldı.

KAYBOLMADAN ÖNCEKİ SON GÖRÜNTÜLERİ KAMERALARA YANSIDI

Arama çalışmalarında şu ana kadar 12 bin 550 araç kontrol edildi, 7 iz takip köpeğiyle 11 bin dönümden fazla alan tarandı ve 130 kişinin ifadesine başvuruldu. Ayrıca Narin'in kaybolmadan önceki son görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. 

Bu görüntülerde, Narin'in 21 Ağustos'ta saat 15.15 civarında dört arkadaşıyla birlikte yürüdüğü, daha sonra onlardan ayrılarak tepe yolunu kullanarak evine doğru yöneldiği görülüyor.

TERLİK DETAYI

Aramalar sırasında yol kenarında bir çocuk terliği bulundu, ancak bu terliğin Narin'e ait olup olmadığı belirsizliğini koruyor. 

Ayrıca, Narin'in kaybolduğu patika yola yakın bir noktada bulunan kan lekeleri incelendi, fakat bu lekelerin başka bir çocuğun burnunun kanaması sonucu oluştuğu belirlendi.

Narin'i bulmak için yapılan çalışmalara sulama kanallarında dalgıçların da katıldığı, mısır ve pamuk tarlalarında aramaların sürdüğü, mahalleye giriş ve çıkış yapan araçların kontrol edildiği belirtildi. Arama çalışmaları hala devam ediyor ve küçük kızın bulunması için tüm imkanlar seferber ediliyor.


Haber Kaynağı : 12punto

İlgili Haberler

Narin Güran diyarbakır