Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Ogün Samast Trabzon Adliyesi’nden ayrıldı

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink cinayetinin tetikçisi Ogün Samast, ’FETÖ silahlı terör örgütüne üye olmamakla birlikte örgüt adına suç işlemek’ suçundan 5 yıldan 10 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılandığı davada bugün SEGBİS sistemi ile İstanbul’daki duruşmaya katılmak üzere Trabzon Adliyesi’ne geldi. Samast, yaklaşık 2 saat durduğu adliyeden kendisini bekleyen otomobile binerek ayrıldı.

Ogün Samast Trabzon Adliyesi’nden ayrıldı

Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni ve BirGün yazarı Hrant Dink'i katleden Ogün Samast, 10 yıla kadar hapis talebiyle tutuksuz yargılandığı davada bugün SEGBİS sistemi ile İstanbul'daki duruşmaya katılmak üzere Trabzon Adliyesi'ne geldi.

İstanbul 14. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla bağlanmak için 6 Aralık 2023 tarihindeki ilk duruşmaya Akçaabat Adliyesi’nden katılan Ogün Samast, bugün duruşmaya ikinci kez Trabzon Adliyesi’nden katılacak.

Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nden İstanbul’daki duruşmaya SEGBİS ile katılacak olan Samast’ın adliyeye tek başına geldiği görüldü.

Samast, yaklaşık 2 saat durduğu adliyeden kendisini bekleyen otomobile binerek ayrıldı.


Haber Kaynağı : İHA

Hrant Dink Ogün Samast SEGBİS Trabzon