Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
37,8412
Dolar
Arrow
33,9580
İngiliz Sterlini
Arrow
44,8874
Altın
Arrow
2747,0000
BIST
Arrow
9.771

Otoparktaki infazda iş insanının eşinin de bulunduğu 7 kişi adliyeye sevk edildi

İstanbul Kapalıçarşı'da saat ve aksesuar ticareti yaptığı belirtilen iş insanı Abdülkadir Altuğrul, Başakşehir’de yaşadığı lüks evinin otoparkında ensesinden tek kurşunla öldürülmüştü. Olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri öldürülen iş insanının eşi ve sağ kolu olarak bilinen birinin de aralarında olduğu 7 kişiyi gözaltına aldı. Cinayet Büro ekiplerince yapılan çalışmalarda iddiaya göre iş adamının sağ kolu tetikçi tutup iş adamını infaz ettirmişti. Olay anına dair güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı.Şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Otoparktaki infazda iş insanının eşinin de bulunduğu 7 kişi adliyeye sevk edildi

Müslim SARIYAR/12punto.com.tr

Başakşehir’de  5 Ocak günü meydana gelen kan donduran olayda iş insanı Abdulkadir Altuğrul, yaşadığı lüks evinin otoparkına tam aracına bineceği sırada ensesinden tek kurşunla vurularak öldürülmüştü. İş insanının yanında bulunan ve cinayete tanık olan kapıcının ihbarı üzerine olay yerine giden cinayet büro ekipleri konuyla ilgili çalışma başlattı. Yapılan çalışmada ise kan donduran iddialar ortaya çıktı.

KAMERADAN TETİKÇİ TESPİT EDİLİDİ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yapılan kamera çalışmalarında şüphelinin kimliği tespit edildi. Elde edilen bilgilerle birlikte iddiaya göre iş insanının yanında uzun süredir çalışan sağ kolu olarak bilinen birisi tetikçi tutarak vurdurtmuştu. Ekipler yaptıkları çalışmada iş insanının eşinin de bu olayda bir müdahalesinin olabileceğini hatta cinayeti de beraber planladıklarını tespit etti.

İŞ ADAMININ EŞİ VE SAĞ KOLU GÖZALTINDA 

Tüm delillerin toplanmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri önceki gün eş zamanlı operasyon yaparak iş insanının sağ kolu ve eşinin de aralarında bulunduğu 7 kişiyi gözaltına aldı.

OLAY ANI KAMERADA

Öte yandan olay anına dair güvenlik kamera görüntüleri de ortaya çıktı. Elde edilen görüntülerde iş insanının elinde paketlerle aracına yaklaştığı sırada bir maskeli şahsın gelip onun ensesine ateş ettiği anlar görülüyor. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ndeki sorgusunun ardından şüpheliler adliyeye sevk edildi.

ŞÜPHELİLER ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Konuyla ilgili yapılan çalışma sonucu gözaltına alınan şüpheliler, Şeyhmus A. iş adamının eşi Hülya A., Muhlis S. iş insanı,  arkadaşı Taner G., Serkan K., olayda silahı kullanan  Mazlum B. ve Uğur A. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.


Haber Kaynağı : Müslim Sarıyar

Abdulkadir Altuğrul