Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Özgür Özel’i hedef almıştı: Fatih Portakal’dan çok konuşulacak Sinan Oğan yorumu

Gazeteci Fatih Portakal, ‘Türkiye İttifakı’ ifadesini kullandığı gerekçesiyle CHP lideri Özgür Özel’i emek hırsızlığıyla suçlayan ve “Mekanın sahibi geri geldi” diyerek hedef alan Sinan Oğan’a tepki gösterdi.

Özgür Özel’i hedef almıştı: Fatih Portakal’dan çok konuşulacak Sinan Oğan yorumu

2023’teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ATA İttifakı’nın adayı olarak giren ve seçimin ikinci turunda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen Sinan Oğan, Türkiye İttifakı Partisi'nin Kocaeli'deki il başkanlığı açılışında yaptığı konuşmada CHP lideri Özgür Özel'i hedef aldı.

Özel’in ‘Türkiye İttifakı’ adını kullanmasına tepki gösteren Oğan, "Artık mekanın sahibi geri geldi, Özel sizi sahneden alalım" dedi.

Oğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İsmimiz Türkiye İttifakı Partisi'dir. Bu isim Türkiye İttifakı Partililerin ve Türk Milleti'nin bulduğu isimdir ama son dönemde başta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel partimizin adını kullanıyor çünkü görüyorlar. Koskoca CHP Genel Başkanının partimizin ismimizi kullanacağı aklıma gelmezdi ama oldu. Özel'e sormak isterim, hani sizin Millet İttifakı'nız vardı? Kimsenin emek hırsızlığı yapmasına izin vermeyeceğiz."

FATİH PORTAKAL'DAN SERT TEPKİ

Oğan'ın sözlerine gazeteci Fatih Portakal'dan tepki geldi.

Oğan'a kendisinin asla güvenmediğini belirten Portakal, "Cehennemin kapılarını kapatacaktı. Ama o kapılar tekrar açıldı. Sinan Oğan siyaseten tabi ki şu anda yeniden hortladı." diye konuştu.

Portakal'ın sözleri şöyle:

"GERÇEKTEN TUHAF BİR SİYASİ KARAKTER"

"Sinan Oğan gerçekten tuhaf bir siyasi karakter. Sosyolojik olarak irdelenmesi gereken siyasi bir karakter. Onun siyasete bir kez daha gireceği ortadaydı. Güvenilecek bir kişi mi peki? Hayır! Asla! Kitleleri de bu kez peşinden sürüklüyemez diye tahmin ediyorum ama yine de bilmiyorum

Çünkü siyasette gerçekten bitmiş gibi görünüyordu. Cehennemin kapılarını kapatacaktı. Ama o kapılar tekrar açıldı. Sinan Oğan siyaseten tabi ki şu anda yeniden hortladı.

"BEN GÜVENMİYORUM"

Gençler, milliyetçi kanatta olan insanlar Oğan hakkında acaba ne düşünüyor? Güveniyor musunuz? Ben güvenmiyorum. Kim gider ki peşinden?

"ZAMANLAMA ÇOK MANİDAR"

Ama zamanlama gerçekten çok manidar. Sanki bir plan var gibi. Sayın Cumhurbaşkanı'nın Meral Akşener'le bir araya gelmesi, Sinan Oğan'ın kendisini göstermesi... Acaba bir planının uygulanması mı bunlar? Bu oyunu kim kuruyor? Erdoğan mı kuruyor, başkaları mı kuruyor? Bilmiyoruz ama ister istemez bu sorular sorduruyor."


Haber Kaynağı : 12punto

Fatih Portakal Sinan Oğan Özgür Özel