Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Polat çiftinin avukatından mahkeme sürecine dair açıklama. 'Tahliye edilmişlerdir'

Kara para aklama, dolandırıcılık, vergi kaçırma, suç örgütü kurma gibi suçlar nedeniyle tutuklanan Engin Polat ve Dilan Polat’ın avukatı Hüseyin Kaya, sosyal medya hesabından mahkeme sürecine dair açıklamada bulundu.

Polat çiftinin avukatından mahkeme sürecine dair açıklama. 'Tahliye edilmişlerdir'

Hakkındaki çok sayıda suçlama nedeniyle 5 Kasım'da tutuklanarak cezaevine konulan Dilan Polat hakkındaki gelişmeler ve dava süreci yakından takip ediliyor.

Polat çiftinin davasıyla ilgilenen avukatları Hüseyin Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dava sürecine dair gelişmelerden kamuoyunu haberdar ediyor.

Kaya, yaptığı son paylaşımda Polatlar dosyasında bulunan bütün şüphelilerin vergi suçlamalarının düştüğünü söyledi. Hüseyin Kaya, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Polatlar dosyasında bütün şüpheliler vergi suçlaması açısından tahliye edilmişlerdir. Diğer suçlar açısından Masak son değerlendirme beklenmektedir."

CEZAEVİNDE KALMAYA DEVAM EDECEKLER

Dilan ve Engin Polat’ın da aralarında bulunduğu tutuklu sanıkların aylık değerlendirmesi Nöbetçi Mahkeme tarafından tamamlandı. Mahkeme sanıkların vergi suçundan tahliye karar verdi. 

Mahkeme, sanıkların haklarındaki yasadışı bahis suçundan ise MASAK raporu gelinceye kadar tutukluluk hallerine devamına hükmetti. 

 

Polatlar rapor gelinceye kadar cezaevinde kalmaya devam edecekler.


Haber Kaynağı : 12punto

Dilan Polat Engin Polat MASAK mahkeme tutuklu tahliye vergi