Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
Aşağıdaki tarih aralığında yayınlanmış haberleri bul
ve ve
ve ve
ve ve
Temizle
Euro
Arrow
34,9385
Dolar
Arrow
32,5064
İngiliz Sterlini
Arrow
40,8451
Altın
Arrow
2441,0000
BIST
Arrow
10.087

Resmi Gazete yayımlandı. Kabinede değişiklik yok

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de kabinede çok sayıda bakanın değişeceği yönünde haberler çıkmıştı. Ancak yayımlanan Resmi Gazete'de herhangi bir değişiklik göze çaprmadı.

Resmi Gazete yayımlandı. Kabinede değişiklik yok

AKP hükümeti kabinesinde çok sayıda bakanın Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle birlikte görevinin değişeceği haberleri yapılmıştı.

Sosyal medyada da pek çok hesaptan birden fazla bakanın değişeceği iddia edilmişti.

İsmail Saymaz'ın aktardığı kulis bilgilerine göre görevi bırakması an meselesi olan Fahrettin Koca'nın ardından. Gözler Resmi Gazete'ye çevrilmişti.

Sosyal medyada AKP'ye yakın kaynaklar tarafından dolaşıma sokulan ve Koca'nın yanı sıra birçok bakanın görevden alınacağına yönelik iddiaların ardından merakla beklenen Resmi Gazete yayımlandı.

HANGİ BAKANLAR GÖREVDEN ALINACAK?

Resmi Gazete'de herhangi bir atama kararı yer almazken Fahrettin Koca'nın görevden alınacağının kesinleştiğini ve bu ayrılığın çok kısa süre içinde yaşanacağını belirten İsmail Saymaz; AKP kulislerinde Ulaştırma Bakanlığı, Şehircilik Bakanlığı ve Tarım Bakanlığı'nda da değişiklikler yaşanabileceğine ilişkin ifadeler kullandı.


Haber Kaynağı : 12punto

AKP bakan Fahrettin Koca istifa Resmi Gazete